Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, July 4, 2017

Selamat Hari Lahir Nuha

Hello mello , dear Nuha @ Nuh @Selenge .. Happy Birthday yang ke 2.0 adinda oii , hahaha mesti rindu dekat kau nanti bila dah grad #tiber .
.
Kita start kenal mula mula masuk poli , Kahkah , start rapat masa sem 2 nak masuk 3 menuju ke 4 sampai la 5 (semoga sampai bila-bila la ukhwah ni ya ) .. Kahkah , kitorang dua ni more like love hate love hate friendship la .. Manjang je gaduh sebab si Nuha #takcarasokmo .. Tu yang i geram !!
 
Rajin deni buat kerja sebab dia tau i malas !! Kahkah , kwaja an ? Thanks beb , Al-hamdulillah i tak salah pilih kau sebaga bff dunia .. Me friend you always #tillPmku
 
Kenangan dengan Nuh ? Pegi trip dengan dedepa dari Gambang , bbq Beserah , kalau boleh hari-hari nak makan Sushi #chukaidako , pergi Melaka dan signal kereta ( ini win teruk hahahahah ) .. Lagi ? dia banyak gila belanja i kadang sampai naik segan pun ya .. Ahh feel so blessed la to be friend with this girl .. 
 
Kita ada banyak kenangan in between 2 ( nak masuk 3) tahun ni .. Dan i hargai setiap detik tanpa dan dengan you !!

Semoga jadi anak yang solehah , kawan yang baik , kakak / adik yang baik , cemerlang dalam segala bidang yang kau ambik , i doakan kau sentiasa berjaya .. Jangan simpan apa apa dalam hati tau .. Biasalah i kan kaki meroyan.. #gesekhidung..
 
- Sila kawin cecepat ! Tasabar nak ada anak buah .. Hahaha -
 
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir Nuha
Selamat Hari Lahir...

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Nuha
Allah selamatkan kamu..
 
 
 
Yang Wish
Atynaz
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment