Tuesday, July 4, 2017

Happy Birthday Elan

Hello mello , dear Elan  .. Happy Birthday yang ke 2K+ kekanda oiii , hahaha rindu pulak dekat kau .. 
 
Kita start kenal mula mula masuk 1 rk , i ingat kau datang dari jauh rupanya kampung sebelah sekolah je  .. Tapi semua tu salaahhhh !!

Kahkah , start rapat sebab tadek orang nak layan i kan ( semoga sampai bila-bila la ukhwah ni ya ) .. Kahkah , kitorang dua ni more like love hate love hate friendship gitu .. I menyampah je selalu dengan Elan ni .. Luls !!
 
Kenangan dengan ELan ? Pegi trip Ipoh semata nak makan pastu beli beg .. Dah beli beg meroyan nak pergi funfair lepastu meraban je sebab pening naik benda alah pepusing tu .. Kahkah !! Lagi ? Pesta pantun Smkak and pegi seminar dekat Uitm Tapah Road 2 hari pastu balik meroyan sebab basah .. Eh banyak la kenangan dengan deni malas la nak throwback .. :P
 
Semoga jadi anak yang soleh , kawan yang baik , abang / adik yang baik , cemerlang dalam segala bidang yang kau ambik , i doakan kau sentiasa berjaya .. Jangan simpan apa apa dalam hati tau .. Biasalah i kan kaki meroyan.. #gesekhidung..

- Sila kawin cecepat ! Tasabar nak ada anak buah .. Hahaha - 
 
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir Elan
Selamat Hari Lahir...

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Elan
Allah selamatkan kamu.. 
 
Yang Wish
Atynaz
 

No comments:

Post a Comment