Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Wednesday, May 10, 2017

Happy Birthday Cik Pah

Hello mello , dear Ayang Gawang @ Kak Pah .. Happy Birthday yang ke 2K+ kekanda oiii , hahaha rindu pulak dekat kau ..

Kita start kenal mula mula masuk poli , i ingat kau  Datin sesat a.k.a Lecturer .. Tapi semua tu salaahhhh !! Kahkah , start rapat masa sem 2 nak masuk 3 menuju ke 4 (semoga sampai bila-bila la ukhwah ni ya ) .. Kahkah , kitorang dua ni more like love hate love hate friendship gitu .. Kelas tak ? Hahaha ..

Main refference i , walaupun dia jarang la bekap !! Kahkah , kwaja an ? Ajak lepak kemain laagi malas ( membe ongtue gitula ) lepastu ungkit i tanak belanja .. Wajaq kau kak :P ..

Kenangan dengan Kak Pah ? Pegi trip dengan dedepa dari Gambang sampai last trip Berkelah , ukur pantai demi event kelas , uruskan sembelih and hal hal pengurusan ( sebab i suka mengekor orang politik mcm Yb Dato Sri Sharifah kita ni ) gitu ..

Kadang kadang dia matang tapi jangan buat dia marah #taktegursetahun  karang , kadang kadang dia boleh go dengan i punya lawak , kadang tu dia mcm bongok pun ya .. Thats my Ayang Gawang :P

Kita ada banyak kenangan in between 2 ( nak masuk 3) tahun ni .. Tapi i hargai setiap detik tanpa dan dengan you !!

Semoga jadi anak yang solehah , kawan yang baik , kakak yang baik , cemerlang dalam segala bidang yang kau ambik , i doakan kau sentiasa berjaya .. Jangan simpan apa apa dalam hati tau .. Biasalah i kan kaki meroyan.. #gesekhidung..

- Sila kawin cecepat ! Tasabar nak ada anak buah .. Hahaha -

Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir Kak Pah
Selamat Hari Lahir...

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Kak Pah
Allah selamatkan kamu.. 
 



Yang Wish
Atynaz 



p/s : Kepada Dhf4 B yang baca ni , Sem 5 Kak Pah Class Rep baru .. Lantakla .. Hahahaha !!!

No comments:

Post a Comment