Saturday, January 7, 2017

Happy Birthday Wawa Taufik !!

Hello mello ,dear Dak Awa @ Wawa.. Happy Birthday yang ke 2200  tahun manja oiii , hahaha rindu pulak dekat kau tiba tiba ...!!!!

Kita start kenal rapat bila i masuk sem 1 poli terchenta kita tu , i masatu still freshie lagi mcm u jugak sama sama buta arah , sesat dan menyesatkan cuba sekarang nak pegi poli pun malas .. Assemoga  kahkah ..  Dari situ kita tiba-tiba jadi kacip .. Tak gitu Wawa :P

Macam macam kita buat seperti gossip , jalan jalan cari makan , kau teman i pegi cod dengan sesatnya + panas nak mampos di bulan Ramadhan yang mulia , belanja i makan , menseprise kan i walaupun cuma belated birthday + tumpang birthday Ween cendoi tu  :P , lepak tepi pantai Tc tu and so mana more kenangan manis kita cipta kat bumi Kuantan ni kan Waa .. Ahaha .. Selamat hari lahir lagi sekali .. Ya Allah rindunya pada kamu perempuan hahahaha ..

Apapun semoga jadi anak yang solehah , Girlfriend yang baik untuk Apiz tu , kawan yang baik , kakak yang baik , cemerlang dalam segala bidang yang kau ambik lepas ni , i doakan kau sentiasa berjaya .. Jangan simpan apa apa dalam hati tau  ..  Biasalah i kan kaki meroyan .. #gesekhidung
     

Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir Wawa
Selamat Hari Lahir...

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Wawa
Allah selamatkan kamu..  

 

* Tak cukup satu kolaj sebenarnya sebab untuk tempoh 1 tahun setengah nak masuk 2 tahun ni , kau banyak gila gambar dengan i kot .. So yang mana ada jelah sebab phone i hang pilih gambar :P

Yang Wish 
Atynaz 

No comments:

Post a Comment