Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, January 24, 2017

Aion Memok Turns 2series

Hello mello ,dear Memok @ Ain Z .. Happy Birthday yang ke 2.0 anakanda oiii , hahaha rindu pulak dekat kau ...!!!!

Kita start kenal bila i masuk 4 Pa tau wei (lama lagi sebelum tu kut ) , i still teringat lagi hari first i dkat Smkak sebab kau la orang pertama yang i  tengok .. Hahaha tapi masatu kita tak rapat pun kan .. !!  Hahah btw  thanks untuk dua tahun berharga tu..!!

Kita tak banyak kenangan in betweeb 2 tahun ni .. Tapi i hargai setiap detik tanpa dan dengan you hahah apa lagi eh ? I merajuk kau pujuk (dulu la ) .. Macam macam lah . Btw thanks sebab faham i beb !! Ada rezeki kita jumpa tau :D

Semoga jadi anak yang solehah , kawan yang baik , adik yang baik , cemerlang dalam segala bidang yang kau ambik , i doakan kau sentiasa berjaya .. Jangan simpan apa apa dalam hati tau .. Biasalah i kan kaki meroyan.. #gesekhidung


Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir Memok
Selamat Hari Lahir...


Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Memok
Allah selamatkan kamu..
 


 
yang wish
Atynaz

No comments:

Post a Comment