Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, December 6, 2016

Seiringan mencari haluan berseni #Pmku

Hello mello , kemain puitis tajuk entry kita harini .. Kahkah , padahal entry nak cerita pasal no so called bff i dekat Kuantan nii je :P ( kasik chance la masuk blog gonjeng i ni , bukan selalu ponn  hehe #tangandibahu )



Wawa .. Still yang agak paling rapat dengan i !! I mean denila kawan nak bersaka-saka tahap tinggi  , meroyan bercerita benda ngarut apa semua !! Tapi itupun ikut mood dia dgn i jugak .. Kadang datang gila , memasing asyikla cari gaduh je ..

Bara dia  tu semaciam kena rasuk syaiton masing masing pun kalau bertekak .. Apahal entah hahaha  , tapi pastu elok je macam nothing bad  happen *lah sangat*  , kitorang banyak la pergi merayau sana merayau sini explore Kuantan makan memakan apa semua ( i la tu jadi food hunter )  !! Kadang kadang dia matang , kadang kadang dia sengal  kadang dia mcm bongok pun ya .. Thats my Wawa :P

Status : Taken by Encik.H

Kak Pah @ Ayang gawang ( garang ) !! Mula mula masuk poli , i ingat dia Datin sesat a.k.a Lecturer .. Tapi semua tu salaahhhh !! Kahkah , start rapat masa sem 2 nak masuk 3 menuju ke 4 .. Kahkah , kitorang dua ni more like love hate love hate friendship gitu .. Kelas tak ? Hahaha ..

Main refference i , walaupun dia jarang la bekap !! Kahkah , kwaja an ? Ajak lepak kemain laagi malas ( membe ongtue gitula ) lepastu ungkit i tanak belanja ..Wajaq kau kak :P .. Kenangan dengan Kak Pah ? Pegi trip dengan dedepa dari Gambang sampai last trip Berkelah , ukur pantai demi event kelas , uruskan sembelih and hal hal pengurusan ( sebab i suka mengekor orang politik mcm Yb Dato Sri Sharifah kita ni ) gitu ..

Kadang kadang dia matang tapi jangan buat dia marah #taktegursetahun  karang , kadang kadang dia boleh go dengan i punya lawak , kadang tu dia mcm bongok pun ya .. Thats my Ayang Gawang :P

Status : Single kut ?

Next is Nuha a.k.a Nuh , si selenge kuasa lapan ( dulu kini dan selamanya hahaha ) .. Sekarang pandai dah rebell !! I cakap satu patah 10 patah dia balas .. Eh eh , ramai peminat tapi takla kecoh .. Cantik ? boleh la .. Stay group asigment dengan i eh beb ? Kahkah #bermotif

Boleh diharap sikit tapi depends jugak la on dia punya mood :P Kalau kau nampak dia senyap , better jangan cari pasal !! Lagi ? orang buat lawak , bahankan dia pun kadang dia tak sedar .. Time orang  dah habis ketawa dia buat la blur dia tu hahahahahaha .. Kegemaran dia ? K voice !! Thats my Nuha :P

Status : Rahsia

Naziha@ Aa , perkenalan kitorang mula dengan share cool blog ( lebih kepada i cukai cool blog dia ! ) .. Then satu petang after teater , i ajak dia memakan di Boat Noodle sebab i tak de kawan .. Since that , kitorang rapat !! Thanks la to teater .. Hahaha !! Si pipi pau i ni ..

Sangat blur , tolonglah , also my partner Jjcm dekat Kuantan ni ( tengok atas mood dia ) .. Sekarang member kamcing .. Kalau duduk semeja , still boleh gosip berejam .. Hahaha !! And sebab dialah i drive pertama kalinya dari rumah masuk bandar Kuantan .. Terharu :P Hahah #bermotiflagi .. Thats my Aa ..

Status : Tak diketahui

Ween !! Member tak seberapa nak kamceng tapi kalau dah keluar route dia mcm ni .. Mustaffa cendol , Loteng , Mak Jemoh .. Hahaha !! Kalau watsap dengan dia tak pernah tak sakit hati .. Eii geram i .. Masa seprais birthday dia , mana dia sedar sebab route kitorang Jjcm sampai situ jelah ( pernah la terlepas ke Balok sebab segan nak uturn , boleh ? ) Hahaha ..  Itu Ween saya !!

Status : Dying for Mark Tuan

Dah bye :P

Yang Suka Kawan Kawan
Atynaz







No comments:

Post a Comment