Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Friday, December 30, 2016

Salam Sabtu 161212

Hello mello , Assalamualaikum buat pembaca , haha pembaca lah sangatkan !! Ok biarkan isu pembaca ini berlegar dalam kepala empunya blog ini sendiri . Tak salah kan i nak berangan ada ghamai blog reader * lalalalalala :P

Baiklah bersempena hari terakhir di Tahun 2016 ini , i nak minta maaf dengan awak awak semua .. I tahu i banyak dosa t_t .. 

I nak minta maaf , ampun juga kaki dan tangan ,er kad kredit pung boleh la sekali lagi . Banyak kenangan tahun 2016 yang tak boleh i lupakan .. Ada yang manis , kelat , masin , pahit bercampur aduk .. Ehh macam rancangan masak-masak pulak , haha ..

Diam tak diam, dah habis 2016 .. Pfft pantasnya masa berlalu dan bermakna semakin dekatlah kita dengan kiamat kan haaa !! #tiba tiba haha ! kan ..

Banyak benda yang berlaku tahun 2016 ni , Arwah atok genap setahun pergi tinggalkan i , i masuk teater , jadi faci English camp , merempan sana sini  pegi makan , i pun dah naik sem 4 walaupun i sendiri tak percaya i naik sem 4  lepas sem 3 , dan kena masuk kelas kitchen , serving apa semua semula t_t ) ..

Cepat gila masa tu berlalu kan .. Tau tau i mungkin grad ( kalau panjang umur la ) Kahkah , kena kerja cari duit .. t_t  Ok dah abaikan je part ni .. Hehehe !!

Paling nyata i dah semakin malasssssssssssssss nak menulis .. Mbahahahahahah .. Dikenangkan balik rasa sebak pulak .. Ermmm !! Apapun hidup mesti diteruskan , semoga berjaya korang .. Doakan i jugak tau ! Amin  :)

Nway thanks la awak semua sebab sudi mewarnai dunia i tahun ini .. Hug ketat-ketat (hug perempuan bukan muhrim haram tau) hahaha..Thanks sesangat .. I hargai usaha awak awak semua. :D Paling penting I SAYANG AWAK_AWAK SEMUA tau ..K byeeeeee !!

Yang Ucap Sayonara
Atynaz

No comments:

Post a Comment