Thursday, November 17, 2016

Terima kasih pada yang WISH :D

Hello mello, yeay i dah genap 19 tahun semalam ( read : masa i tulis entri ni maknanyakan i dah 19 tahun sehari lah ye .. Gosok hidung haha ) ..

So , entri ni i upkan untuk insan-insan yang sudi wish birthday i semalam .. Sebab tak ramai yang wish la i (read : sedih sangat haha ngoi) buat update .. Ahahah apapun THANKS AWAK semua i sangat sangat hargainya :D

Asyik wish birthday orang je kan .. Meh close up skit sapa yang sudi wish birthday i pulak kan haha !!
Wish dari Fb :
Mrs.Jamey Baxley Hallman 
Sis Daisy Ann
Kanda Zharulnizam Shah
Sis Puteri Qasseh Lavender
Bro Naim Tamdjis
Mak su Aida / P.su Mamat and Camelia 
Kak Illya Abdullah
Sis Kitty Sevilla
Puan Kongsi Menu
Acik Mekttie Tie
Abang Helmy Effendy
Uncle Rusydi Hadzin
Kak Syasya Bellyna
Kak Ardiani
Sis Hayyuni 
Shahrizal
Sis Adhila Hassan
Kak Aida Adia
Mummy 
Teacher Ally Rahim
Kak Ebriza Aminnudin
Auntie Amira Kamaruddin
Sis Bunga Iris Firma
Abang Eiqbal Mohaydeen
Mama Regina Ibrahim
Apak
Tuan Pengetua Mohd Sani
Kak Pah #Ttm 

Fb Comment / Messengers 
Mas Saidee Nor Azam @ Dak Saif 
Abang Salleh Kausari 
Kakang Fitri Hussein
Kakang Anuar Darwisy
Kak Juliana Mohd Yaacob
Sis Ninie Othman
Kak Suzani Nadzir
Kak Naurah Othman

Wish Dari Whattap 
Mich Azman
Mek Jihah
Iqawati Bon
Izzuli Othman
Daniel Asyraf Lee
Faris Aiman
Zalah Zulkarnai 
Ana 
Aqish
Emilion
Iqaqari Watashi
Faieqa 
Dak Awa
Dekclin
Mekttie Tiee
Bella Bello
Akak Dealer
Ween
Aion Dg
Linda
Datin Roxina

Wish Dari Ig :
Lan
Puteri
Soleha
Liyana
Mok Auni
Yaszrule
Winteri Daisyri
Xlenng @ Fazleen
Air Nyo @ Yom
Wish dari Wechat :
Emma 
Nuha
 Bella Bellon
Yatie
Wish dari mulut
Mek Husna

Nway thanks again sebab wish tau haha !!
 #terasadirikubegituberharga

Yang Tua Berterima Kasih :)
Atynaz @ Darah Manis
p/s Kalau ada yang wish tapi i tak mention , thanks a lot awok .. Ingat lagi ke i ni haha .. Sayang ketat-ketat !!

No comments:

Post a Comment