Saturday, October 22, 2016

Pmku English Camp 2016

Hello mello , pheww berhabuknya blog i ! Semenjak bizi menyelamatkan dunia ni i adalah malas nak berblog betul ya bizi berteater ok .. Sampai nak masuk Ecm pun dah tak sempat .. Ehh mesti korang yang singgah sini rasa sedih kan sebab i jarangggggg update , its ok i paham.. Nah tisu  .. #tangandibahu

* cerita ni berlaku 3 hari lepas and harini baru i ranjin ranjin nak menaip .. Sebab karang i sendiri lupa .. Boleh ? ( dan dah hari keenam baru i ranjin nak sambung .. Eh .. )

Alkisahnya dah settle i sarapan dulu uruskan peserta semua naik bas + van , i pun bertolak la Isnin pagi pukul 11 pagi naik kereta Na with Lichaa and Aa ( setelah mengalami masalah teknikal yakni timing bas tak selari dengan timing tentatif .. Pfft ..) 

Dalam pukul 12 lebih pun menibalah kita di Kempville Beach Resort Kempadang ( walaupun beach dia sebatu jauhnya .. Ehh )

Check in segala selesai .. Maka bermulalah segala mala aktiviti yang dirancang :P .. English Camp katanya .. Hoho :D

Antara aktiviti yang ado ? Battle of the song , Cafe chat time ,Sketch and Choral speaking katanya ( dan semuanya i judges sampingan .. Matilah gila kuasa .. Muahahahahahaha :P :) and few more activities yang boleh tahan la .. #facijujur

* tapi i banyak mengelat .. Mbahah , jaga Adam Ganung kut .. Suap makan , dukung sampai tertidur ( dalam air cond dia tanak tidur dekat luar panas lit lit tu dia bantai tidur siap dengkur masa i riba .. )Menyirap je i dengan dan Adam ni .. Pakkal anak Madam je .. :P

Main bola la apa semua , siap pakej ajak keluar main bola masa Pengarah berucap tutup majlis .. Ok , kalau Madam Aia baca sila kasik A+ k ?? Hahahha .. I dah gabra kucing , ada karang kena humban ni .. Nasib baik pengarah ok .. #lovePmku #tetiba

Dah , tak de mende nak cerita .. Malas nak menaip , ada kerja kejap lagi nih .. Hahahah .. Meh la tetengok gegambar tak seberapa ada ek ..


Top from Left : Dak Daisy , Datin Aimi Merc , Bella Bellon , Fairy Lina , Aina Setapa , Yaya , Lichaa Mok , Tasya 2 U , Na Sukarelawan , Hayati Ahmad Taib , Aa Arsad dan Dak Dekclin ..

Bottom from Left : Kid , Dato Muzz Merc , Yours truly and Mich Azman ..

 Yours truly with Adam Ganung @ Anak Madam :P
Geng Band Janda dan Pengurus
Lichaa , Hayati , Na , Fairy , Bella Bellon , Aa , Yours Truly dan Aina Setapa ..

Thanks sebab sapot i k ? Memuahhhhhhhhhhh <3

Yang Conduct Camp Bi Sem 3
Atynaz

* Entry teater Pd dgn Sungai Lembing pending .. Doakan la i k ? Hahaha