Tuesday, May 17, 2016

Lunch di Dolly Dimsum Nu Sentral

Hello mello , pheww berhabuknya blog i ! Semenjak bizi menyelamatkan dunia ni i adalah malas nak berblog padahal cuti 24 /7 merap dalam rumah . Makanya sebelum i terlupa , meh la abdikan pengalaman makan di Dolly Dimsum Nu Sentral ..

Sementelah i nak memergi ke Pesta buku buat kali yang ke-2 sebab pegi sekali lawatan tak cukup ok ! I telah mengajak Kawan alam maya i bertemu di Kl Sentral .. Diapun setuju , kahkah ! First meet kot ? Caner eh boleh kenal ? Kejap nak recall !!

Haa , i kan rajin update pasal novel Seramlicious kt Fb , lepastu diapun add Fb i lantas i pun approve .. Kahkah , pastu satu malam i pm dia tanya pasal tarikh pre-order sebab i tak suka kira kira hari ni erghh and since that kitorang pun berkawan la secara maya .. Hahah

I kan suka makan , so banyak list tempat makan dalam kepala otak i > Hello , Nu sentral kut mestilah memacam makanan ada kan .. Hehe tapi dek kerana Blogger Kak Yana Azfar dgn Kak Suraya Sulatin i telah mendecide untuk memakan di Dolly Dimsum !!

Sampai Nu sentral ngam ngam pkl 10 lebih , already nak masuk lunch hour ! Kitorang jadi second person yang beratur .. Lepastu full house ok !! Naseb awal kalau tak .. Nanges xD ..

Verdic : Biasa biasa je food dia  , nasi goreng dia sedap ! Range harga , agak pricy tapi kalau sesekali ok lah kan !! Haha meh nak lanje gambar :D



 Makanan yg kita order :D



Me with Bunga Nabi hahaha!!
Yang Memakan
Atynaz

No comments:

Post a Comment