Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, April 26, 2016

Geng Gosip Sedagha Sedaghi !

Hello mello , amboi tajuk kemain sangat ! Well itula topik kita hari ini setelah sekian lama i tak menulis ! Untuk pengetahuan semua GGSS ni dianggotai oleh Sis Gee , Sis Wawa , Dek Nuha dan Dek Emma opkos la i ada sekali kan:P

Alkisahnya , masa i genap 18 tahun i telah di add masuk ke dalam ini grup ! Wahaha , since that bersaka sakalah kitorang berlima .. Anyway , i harini nak cerita pasal diorang berempat dari sudut mata hati seaakan akan mengatakan sesuatu i .

* P/s Kegemaran diorang berempat adalah Karok di K voiceeeee ! Part yang ni semua sehati sejiwa , melalak berejam rejam pun ok !! Hahah

Wawa .. Paling rapat dengan i ! I mean denila kawan nak bersaka-saka tahap tinggi  , meroyan bercerita benda ngarut apa semua !! Tapi itupun ikut mood dia dgn i jugak .. Kadang datang gila , memasing asyikla cari gaduh je ..  Apahal entah hahaha , and kitorang banyak la pergi merayau sana merayau sini explore Kuantan !! Kadang kadang dia matang , kadang kadang dia sengal .. Thats my Wawa :P

Status : Taken by Encik.H

Next is Nuha , si selenge kuasa lapan ! Dulu * Read : sem 1 laa * kalau nak lintas jalan je , mesti kena hold person .. Kalau tak Emma , i !! Wahaha , tagline dia lintas jalan " ummi ummi " .. Apahal entah , macam kereta tu nak langgar dia ! Boleh diharap tapi depends jugak la on dia punya mood :P Kalau kau nampak dia senyap , better jangan cari pasal !! Lagi ? orang buat lawak , bahankan dia pun kadang dia tak sedar .. Time orang ketawa dia blur hahahahahaha .. Kegemaran dia ? K voice !! Thats my Nuha :P

Status : Rahsia

Seterusnya , Emma ! Emma ni Datin kalau nak tau .. Gara gara Emma kitorang terjebak pegi food court Ecm sampai dah tatau nak makan apa and siap ada kad lagi .. Sekarang dah tak ya , bila tanya nak makan mana .. Zupp Datok ambik bawak pegi makan luar .. Hahahah !! Emma ni sejenis manusia yg boleh dipercayai tapi dengar kadar sederhana matilah kalau Emma baca hikhik !! Paling i percaya lepas si Wawa tu ! Sorry Nuha kau jatuh nombor 3 !! hahahahaha .. Thats my Emma :P

Status : Isteri Datuk H

Last but not least , Gee ! Teman bergaduhhhhh i !!!! Hahaha , ada je mende yang tak kena kalau dengan deni , tapi kalau dah baik orang kata baik betul :P Kitorang pernah la gaduh , abis Princess sangat .. Geram la , tapi at last masing masing tahu salah kan .. Dah tetua buat apa nak gaduh .. Mintak maaf lekas hehehe .. Kegemaran dia ? menyendeng si Wawa ! grrrr , geram je i .. :P .. Suara sedap ooo , lagi-lagi bawak lagu Siti Nurhaliza .. Aiyoo cair laaa ... Hehehe , Thats my Gee :P

Status : Rahsia

Kesimpulannya , empat-empat ni semua hati batu , kaki sailang , apa lagi ? Caner ntah boleh geng on tatau la .. Diorang kalau mengamuk , hahaha period pain sangat .. Tapi kalau baik , baik betulllllllllllllllll !! Ok dah , nak lanje gambar ek, jemputlah tengok-tengok yang mana berkenan ..


 Kitchen :D
 Monday's Wrap
Semester 2 Wraps !

Yang Ikhlas
Atynaz

No comments:

Post a Comment