Saturday, April 9, 2016

Day trip Air Terjun Sungai Pandan

Hello mello , nampaknya blog i ni hanya berasap bila i keluar jenjalan dengan bebudak ni semua cari alasan lahtu hahaha.

Semalam , entah sapa punya cadangan akhirnya semua telah sebulat suara nak memergi ke Air terjun Sungai Pandan sana ! I mcm blur-blur , seriuz engkorang nak pegi Sungai Pandan ni ? Yes , sungguh dan setuju semuaaa .. Ahahaha , sebabkan simpang masuk Sungai Pandan tu dekat dengan rumah  i , i dengan kuasa veto paksa diorang ikut jalan Sg.Lembing !!

Plan asal kumpul dekat poli , hahah lagi la i malasssssssss !! Suh diorang kumpul dekat F.court Junggle , Bila diorang dah kumpul sekali , i ingatkan tak adalah masalah tapi tulahkan hahaha manusia merancang Tuhan menentukan #tibatiba

I ni punyala gigih ok 10.30 dah tunggu dekat simpang ! Depa boleh pulak nak ikut Jalan Kem , hoih memang tak la cakap lain aku malas nak turun bandar :P ! No no noo , ikut jalan i hari hari lalu .. Ahahah , bagi direction pulak dekat Sherry dgn Nuha idak la dipahamnya, pakkal kira 12 lebih diorang baru sampai simpang tu je ..!!

Since diorang berjaya sampai *tangan dibahu* memasing shoot pegi Sungai Pandan .. Sesampai je park motor semua , mengeraklah ke lokasi kejadian .. Erghh tak delah best sangat ! Dahla masuk 2 hengget , parking motor sebatu ok !! Alkisahnya i tertinggal air gas dekat motor , nak patah balik tu bapak hazabedahnya ! Berpeluh peluh aku !! Air pulak so-so je , dengan yang che endutnya ghamai .. Eihh sakit mata i awak #tibatiba lagi hahaha !!

Mandi manda semua , makan spageti eh ke mee dengan bihun *dimasak by Geng Beserah - Pm tepi kalau nak buat menantu * buat lapik perut . Burpp kenyang , mandi lagi ! I bukan apa dah namapun main air kan , so i main la simbah simbah air tapi diorang jahat, nak lemaskan i kat diorang !! Zalah la keji , padan muka kau #tibatibasangat

Dalam 3 lebih , naik mandi siap , balik ! Kemain ending tak letop hahaha !! Ok , trip kalini joined by
Abe , Faris , Acap , Zalah , Azpa , Daddy , i , Kak Sherry , Kak Esah , Ana , Jiha , Ika , Nuha ..Meh nak lanjer gambar ..

Belakang :  Zalah , Abe , Ana, 
Tengah : Azpa , Daddy , Nuha 
Bawah : Ika , Esah , Sherry Faris , I , Daniel


Dimana ada diorang , disitu ada kegila gilaan !!

Yang Memergi Ke Sungai Pandan
Atynaz

No comments:

Post a Comment