Wednesday, March 30, 2016

Bbq by Shazan feat Beserah

Hello mello , alkisahnya setelah balik dari Gambang memasing tak puas lagi nak gather-gather bersama ! Memula deme nak mandi kolam dekat Wisma amende ntah mandi lah sangat , karang sampai sana membongkang kepenatan ahaha tapi sebabkan baru balik Gambang waterpark plan tu dipangkah besar-besar .. Hahahahha !!

Si Daniel @ Acap ajak pulak memakan makan ! Memula memilih milih nak pi steambot tapi sebabkan dah sengkek gila tak sengkek Ahad tu hari dah berhabis banyak hehe kita turn up dgn Bbq plan .. Tempat ? Umah Kak Sherry kat Beserah nun jauh disana hahaha ..!!

So , Dak Shazan diwakili oleh Daddy , Zul , Izzul , Faris , Daniel , Aspa , Zalah while dak Beserah  diwakili , Kak Sherry , Kak Aisha , Jiha , Ika , Qila , Ila dan parti bebas diwakili  I , Shahiran , Ana dan Nuha .!

Menu kita , ayam , sosej , daging burger , nasi putih , sup kosong , air asam and air stroberi dan tak dilupa lolipops  !! Settle semua , Alhamdulillah :D

Sembang pukul 2 , gigihla i memergi ke Beserah pukul 2 . Siap pakej sesat barat selatan timur semua pffttt !! Padahal , i dah gi rumah Kak Sherry sekali , cisssss !! Sudahnya , Kak Sherry ambik i dengan Nuha yang tertiba muncul dari Balok dekat Shell . Beli ais , pinggan semer , sekali aku kena tinggal . Grr , dahla bagi i bawak pinggan kertas tu sebelah tangan dgn lorinya .. Naseb depa dua tunggu tepi simpang kalau tak ahahaha :P

Sampailah akhirnya i ke rumah Kak Sherry , tadek mende weh !! I dahla kebulo , naseb la ade air stoberi !! Dak-dak laki wakil Shazan sampai dekat pukul 3 lebih .. Cisss , lapar ko tahu dahla nak hidupkan api makan tau .. Naseb ada hand sanitizer yg si Shahiran cekau dari mana ntah , hidup jugak apinya .. Pung pang pung pang pukul 6 lebih baru makannnnn !!

Settle makan , bahagi duit bebarang pastu kekemas semer , pukul 7.30 chaw !! Sampai umah pukul 9 Tok dgn Aki ziarah orang sakit .. Ok reput , haha dah nak lanje gambar .. babai !

Photo by Faris



Yang Bbq Terpanggang
Atynaz

No comments:

Post a Comment