Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, February 9, 2016

Happy CNY 2016 :)

Hello mello , pheww lama gila rasanya tak update sukahatilahkan blog i tapi harini i tetap gigih memaksa diri yang malas ni update nanti lupa alamatnya kelaut la cerita Tahun baru i ni .. Hehehe :P

* Sebena benanya ada banyak pending entri .. tapi malas punya pasal stay jelah kau pending wahai entri .. Hahaha :


Pagi pagi tak laa pagi sangatkan kan dalam pukul 11 lebih dah berangkut pegi umah Nenek sarapan ! Kenyang kita balik la umah dulu , Apak dgn Mummy ada 3 kenduri nak attend katanya .. Pfft , pung sana pang sini , dalam pukul 3 lebih stret pegi Rawang ..

Sampai dalam pukul 5 lebih gitu , Aunty Sally i pun dah balik umah dia sendiri pasal kitorang lambat  t_t ! So lepak la kejap rumah Ah fo dalam setengah jam macamtu .. Then stret pegi rumah Aunty Sally and pegi makan ..


Shoot pegi Zai Tom Yam area Sungai Buloh as per suggestion by Aunty Sally , verdict boleh la tahan ! Kena dalam 150 camtulah untuk 10 orang makan ! Cumanya i tak berapa berkenan part waiter dia je ..
Kes tak la besau mana ! I order je Udang Tepung ! Abang tu cakap eh tadi Mummy i da orderkan .. Alih alih dibagitau udang tepung tak masuk list .. Phewww berasap je nak order baru kena tunggu banyak sangat order baru masuk katanya ! Naseb i da kenyang kalau tak hahah .. Paling haru , bill pun boleh hilang !! Ngeri je dengar cemtu ! Yang lain lain , bolehla hahaha ..

Dah , nak lanje gambar ! Btw Happy Chinese New Year :) Semoga tahun Monyet bawak "ong" lebih sket ! haha


Yang Cina Jawa = Jepun
Atynaz

No comments:

Post a Comment