Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Wednesday, February 10, 2016

PakNil's BBQ & Grill Ipoh ( Masjid Kledang Jaya Silibin )

Hello mello , alkisahnya Mummy dari kelmarin punya kelmarin dah mengajak pergi makan dekat PakNil's Bbq and grill ni kekdahnya .. Sementelah i pun nak pergi GM bukan Gm Klang ok Gerbang Malam ye ! haha moh ler kita pergi makan *padahalkan yang bawak kereta Apak ! ciss hahaha*

Sampai sampai je , terus dapat tempat duduk ! Service boleh tahan cepat  , enviroment agak ok but boleh dipertingkatkan lagi dari segi kebersihan lantai , price ? Boleh tahan worth jugak dengan menu yang dimakan semalam ..

Dari segi rasa , pun boleh tahan ! Mummy kata lamb chop dia tak berbau hamis dan lembut *dan dipersetujui oleh i , hahah*..  Mashed potato agak dry skit ! Portion makanan pada i adalah dalam kuantiti sederhana :D

Cumanya semalam , tak ada rezeki nak merasa spageti and chicken wing .. Entah kenapa katanya semalam tak ada bahan mentah t_t !! Nasiblah i bukan penggemar spageti tapi kalau orang bagi makan sebat ajelah  mbahahaha !! Chicken wing dia , no komen sebab tak merasa t_t !!

Bebel bebel , terlupa pula nak tulis apa yang kitorang order semalam .. I makan Nasi goreng meatball , Mummy makan Mix combo meal , Mek Ni dengan Pok Jik Grilled lamb chop , Apak Nasi goreng Grilled chicken chop and Mek Na ambik set meatball !! Total semer semalam , dalam Rm 77 ++ termasuk air .. 

Dah , malas nak bebel lagi , korang pergi la rasa sendiri kalau dah rasa diri tu ada dekat area-area Ipoh ni ek .. Nah i lanje gambar sekeping dua :P Btw rate i untuk this restaurant is 6.5 out of 10 ..

* Click to enrlage image :D


Menu

 Mix combo Meal

 Nasi Goreng Meatball

PakNil's Place @ 019 753 5457
Lengkok Kledang Raya
Taman Kledang Jaya
30100 Ipoh Perak 
( Hadapan Masjid Kledang Jaya Silibin )

 Waktu Operasi :

PENGUMUMAN

Buat masa ini, waktu operasi PakNil's BBQ & Grill telah ditukar ke pukul 5 ptg - 11:30 mlm.
 Di buka setiap hari kecuali hari Selasa (cuti).
Harap maklum & terima kasih atas sokongan anda semua.

P/s :kalau nak senang waze je Mee Kari Kak Yah Silibin tak pun Masjid Kledang Jaya or call je no yang tertera .. Jangan malas malas kalau nak makan sedap .. Mbahahahaha !

Yang Makan 
Atynaz

No comments:

Post a Comment