Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, December 31, 2015

Salam Khamis 151212


Hello mello , Assalamualaikum buat pembaca , haha pembaca lah sangatkan !! Ok biarkan isu pembaca ini berlegar dalam kepala empunya blog ini sendiri . Tak salah kan i nak berangan ada ghamai blog reader * lalalalalala :P

Baiklah bersempena hari terakhir di Tahun 2015 ini , i nak minta maaf dengan awak awak semua . I tahu i banyak dosa . ! t_t . Diam tak diam, dah habis 2015 .. Pfft pantasnya masa berlalu dan bermakna semakin dekatlah kita dengan kiamat kan haaa !! #tiba tiba haha !

I nak minta maaf , ampun juga kaki dan tangan ,er kad kredit pung boleh la sekali lagi . Banyak kenangan tahun 2015 yang tak boleh i lupakan .Ada yang manis , kelat , masin , pahit bercampur aduk .. Ehh macam rancangan masak-masak pulak , haha ..

Thanks la awak semua sebab sudi mewarnai dunia i tahun ini .. Hug ketat-ketat (hug perempuan bukan muhrim haram tau) hahaha..Thanks sesangat..I hargai usaha awak awak semua. :D I SAYANG AWAK_AWAK SEMUA tau..huu

Banyak benda yang berlaku tahun 2015 ni , pemergian arwah Atok secara mengejut :'( , i naik sem 2 walaupun i sendiri tak percaya i naik sem 2  , masuk kelas kitchen , serving apa semua .. Paling nyata i dah semakin malasssssssssssssss nak menulis .. Mbahahahahahah .. Dikenangkan balik rasa sebak pulak .. Ermmm!! Apapun hidup mesti diteruskan , semoga berjaya korang ..Doakan i jugak tau ! Amin  :)

I yg gemok sedang memakan Prosperity burger
 dengan harapan hidup tahun depan lebih prosper kekdahnya !!
 
Yang Ucap Sayonara
Atynaz

No comments:

Post a Comment