Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, December 17, 2015

Polilife Sem 2

Hello mello , apa khabar awak semua ? terasa macam lama sangat tak berceloteh kat sini :P macamlah ada orang baca kan hehehe .. 

Bukan apa , senjak naik sem 2 ni makin malas  busy kekdahnya .. Sedar tak sedar tahun 2015 pun dah nak abis next week kan  tiba tiba  je mention tahun :P .. I pun dah nak masuk sem 3 tahun depan .. wuhh tuanya rasa .!

Ok dah nak cerita pasal sem 2 pulak .. Beza dengan sem 1 , sem 2 banyak praktikal .. kena masuk kitchen + jadi waiter F&B bagai tu .. Wuuu , dengar mcm best tapi dia punya penat tu rasa mcm nak makan orang , Nak pulak dah biasa masa sem 1 pergi kelas pukul 8 balik pukul 5 .. Masuk sem 2  dengan kokunya , kitchen , serving .. terkejutan budaya la jugak sekejap.. hahaha

Btw untuk sem 2 ni i join kelab memanah .. itu je mampu .. Lagi nak cerita apa eh ? Ok la lanje lanje gambar i sket :P

Waiter to be 
Pertama kali masak pancake

Yang Tak Sabar Nak Grad
Atynaz

No comments:

Post a Comment