Monday, November 16, 2015

I am Officially 8teen !

Hello mello , alkisahnya entah kenapa kan semenjak dua menjak ni mood menulis i adalah kelaut ! Padahalkan stok cerita bertimbun-timbun , asal bukak blog , taip padam taip padam terbukak facebook pulak tu.. Penyudahnya , satu cerita pun tak tulis hahahah .. -_-' .. Tapi harini kena start menulis balik sebab kau tu pelupa ..I know u kenduit babeh !!

Untuk makluman semua semua tu semualah ! I dah Officialy 18 years old today tepuk tangan untuk diri sendiri , aku pun tak sangka aku boleh survive hidup selama 18 tahun kan eh hahahah !! Memula tu kan , plan sambutan adalah dengan memendap dekat rumah sensorang -_- sebab semer busy .. nangis guling guling kesian dekat I kan ..

Ajak Ekyn pegi Ti ,dia kata dia nak pegi Ipoh uruskan hal Poli dia .. Redha lah kita !! Sekali tu dia Ws .. Ipoh kensel , moh la kita keluar !! Mengeji sangat , hahaha .. Sensiap semua , ambik Ain Z dengan Ani terus pegi sekolah .. Motip pegi sekolah , ambik sijil SPM .. settle semer , udah pukul 10 lebih .. Kensel pegi Ti aku nangis lagiiiiiiiiiiiiiii !! depa mengajak pi Kampar .. zazss layankan !!

Sampai Kampar , gaduh pulak lagi nak makan Wingzone ka Pizza (Read : sebab Ekyn ada kupon kan ) .. Akulatu nak makan Wingzone , kalah lagi .. Memergi lah ke Pizza hut tu .. aku nangis lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !! Makan makan semua .. settle hantar Ani , main dengan Cimik .. Hantar Ain Z pastu i last sekali !!

Tu je sambutan lah sangat birthday I .. Syukur rahmat la Ekyn , Ani , Ain Z ada  .. Kalau idok , memendap dekat rumah adalah plannnya .. Dah , meh i share gambar !!


Yang Celebrate Birthday
Atynaz @ Darah Manis

No comments:

Post a Comment