Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Monday, November 16, 2015

Terima kasih pada yang WISH :D

Hello mello,yeay i dah genap 18 tahun semalam..(read : masa i tulis entri ni maknanyakan i dah 18 tahun sehari lah ye..gosok hidung haha)..so,entri ni i uppkan untuk insan-insan yang sudi wish birthday i semalam :D sebab tak ramai i (read : sedih sangat haha ngoi) buat update..wahahah THANKS AWAK :D
Asyik wish birthday orang je kan..meh close up skit sapa yang sudi wish birthday i pulak kan haha!!

Wish Dari Fb -
Sis Zyra Safiya
Bro Udie Joe
Sis Rohaidah Aida Adia
Bro Naim Tamdjis
Pengetua Tn.Hj Sani
Sis Sailu Priya
Sis Syasya Bellyna
Sis Ashikin Zain
Sis Ainun Nur
Sis Ninie Othman
Kak Lala
Sis Najihah Azmi
Bro Syazwan Norhalik
Sis Kitty Sevilla
Sis Suzani Nazir
Sis Anis Aimi
Deckyln
Bro Azrul Azizi
Hayyuni
Kak Lia Yunus
Sis Naurah
Kak Fyka
Bro Eiqbal
Sis Syaida Ilmuna
Sis Alang Ana
Sir Shuhaimi
Bro Izarul
Sis Lovely Baiti
Bro Shinosuke Shaznil
Apak :P
Mama Regina
Sis Ika Ryka
Sis Ebriza
Aunty Sally

Fb Comment / Messengers
Lan
Bro Saidee
Kak Rashiela
Sis Maria Kajiwa
Sis Iris Firman
Tok Ngah
Sis Adila Hassan
Wish Dari Whattap :)
Mummy
Mya Auni
Sis Tasya
Sis Aimi
Ain Jue
Intan
Kak Lala
Ninish
Apit
Ain Z
Yatie
Bieyla
Emma

Wish Dari Ig :
Yas
Yatiee
Nureen
Farah
Wish Dari Sms pakej Call :
Kuno

Wish dari mulut:
Mak Ani

Nway thanks again sebab wish :D #terasadirikubegituberharga tau haha!!
Yang Tua Berterima Kasih :)
Atynaz @ Darah Manis
p/s kalau ada yang wish tapi i tak mention,thanks a lot awok..ingat lagi ke i ni haha..sayang ketat-ketat !!

I am Officially 8teen !

Hello mello , alkisahnya entah kenapa kan semenjak dua menjak ni mood menulis i adalah kelaut ! Padahalkan stok cerita bertimbun-timbun , asal bukak blog , taip padam taip padam terbukak facebook pulak tu.. Penyudahnya , satu cerita pun tak tulis hahahah .. -_-' .. Tapi harini kena start menulis balik sebab kau tu pelupa ..I know u kenduit babeh !!

Untuk makluman semua semua tu semualah ! I dah Officialy 18 years old today tepuk tangan untuk diri sendiri , aku pun tak sangka aku boleh survive hidup selama 18 tahun kan eh hahahah !! Memula tu kan , plan sambutan adalah dengan memendap dekat rumah sensorang -_- sebab semer busy .. nangis guling guling kesian dekat I kan ..

Ajak Ekyn pegi Ti ,dia kata dia nak pegi Ipoh uruskan hal Poli dia .. Redha lah kita !! Sekali tu dia Ws .. Ipoh kensel , moh la kita keluar !! Mengeji sangat , hahaha .. Sensiap semua , ambik Ain Z dengan Ani terus pegi sekolah .. Motip pegi sekolah , ambik sijil SPM .. settle semer , udah pukul 10 lebih .. Kensel pegi Ti aku nangis lagiiiiiiiiiiiiiii !! depa mengajak pi Kampar .. zazss layankan !!

Sampai Kampar , gaduh pulak lagi nak makan Wingzone ka Pizza (Read : sebab Ekyn ada kupon kan ) .. Akulatu nak makan Wingzone , kalah lagi .. Memergi lah ke Pizza hut tu .. aku nangis lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !! Makan makan semua .. settle hantar Ani , main dengan Cimik .. Hantar Ain Z pastu i last sekali !!

Tu je sambutan lah sangat birthday I .. Syukur rahmat la Ekyn , Ani , Ain Z ada  .. Kalau idok , memendap dekat rumah adalah plannnya .. Dah , meh i share gambar !!


Yang Celebrate Birthday
Atynaz @ Darah Manis