Sunday, September 6, 2015

Kronologi English Camp !

Hello mello , heheh semenjak masuk poli ni kan .. rajin pulak ikut program English ni .. padahalkan , dulu English i la entah apa apa .. hahha .. ! memula Kronolgi Debate English 2015 
lepastu joined pulak English Camp .. kahkha homey angat !! dah kenapa comel tiba tiba ? haha ..

* cerita ni berlaku 2 minggu lepas and harini baru ranjin ranjin nak menaip !! haha kelaut !!

Alkisahnya bertolak la Jumaat petang , naik 2 bas !! akan tetapi i tanakk naik bas kut .. hahahah perangai sangat kan , abis tau tak trauma naik bas gila tak habis lagi :P .. asalnya nak tumpang si Saf dengan Laila , eh sekali kereta penuh .. ok la pasrah dah nak naik bas .. tertiba dapat idea .. Kak Aimi kan naik kereta .. makanya kita tumpang kereta dia yeahhh .. hehehe !! selesai satu
masalah dhonia yakni pemalas lipas nak naik bas :P

Pung pang pung pang , sampai tapah khemah yang sejengkal dinasour tu je dari Bandar Kuantan .. masa dekat Poli kemain panas membahang , sekali sampai guruh mendentum dentum .. tak jadi pasang khemah .. lelaki tidur dekat ASTAKA ..hahahahahahahahahahahahaha .. perempuan pulak dekat surau .. naseb la ada tikar surau .. terpaling paling sadisnyya i tak bawak bantal .. kohkoh , berbantal lengan la ceritanya .. dan selimut pinjam dari Laila .. naseb la dia kasi pinjam selimut kalau tak .. membeku ok !!

Sebabkan masa , banyak aktiviti terbabas :P haha yang pasti English Camp ni memang havoc .. haha i is very ketawa ketawa one .. dah la malas nak typing lebih lebih .. nah sepotong dua gambar ..

Ohya , balik aku tak naik bas pun .. Kak Aimi kasi tumpang .. mhahahahahahahaha !! dasar gedik mengada .. :P


Left to Right : Kak Mira , Dyana , Kak Alyaa , Kak Aimi , Miss Bazilah , Saf , Laila , Tasya , Kak Mina and Kak Jiha 
Bawah : Tuan Tanah , Izzul , Faris , Hanzalah 

Yang Konon pegi Camp
Atynaz





No comments:

Post a Comment