Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Wednesday, August 5, 2015

Kronologi English Debate 2015

Hello mello , hambek kau haha tajuk kemain ajet ajetnya !! Tapi seriusly , entah macamana i terjoin Englsh debate team !! bahaha asal dari 20 something sampaila tinggal berapa kerat bak kata Coach kitorang Abang Bobo tu .. cewah!!

So berlatih berlatih .. then the final word diambil !! i dengan Bro Azizi and Kak Alyaa dengan Laila !! Sebab condisen debate ni , 2 wakil Majlis Perwakilan Pelajar and 2 wakil student !! padahalkan ? hahaha !!

Hari Isnin pagi dalam 10 lebih gerak ke Mersing ! and just nice sampai around 2 pm .. apa lagi lets serbu Mamak la .. btw kitorang stay at Riverside Mersing ya .. dalam 2.30 pm cemtu gi daftar segala and malam pulak ada bengkel ..

Esoknya bertanding , fuyyo hahaha mcm tak percaya jekan .. I berdebate kut .. and for the first and second round kitorang duduk dekat rank 2th which is kalau convert akan jadi dalam 4 point la .. ahahahha .. Kak Alyaa dgn Laila 3th at first and 1th at second round .. perghhh !! hahah

Harini , entah kenapa tak dapat top 16 !! so nando la ... babai jela .. beria i siap tadi .. erhh haha dah dah nak belanja gambar !!

Kiri atas : Tuan Tanah, Diyana , Kak Jiha , Tasya , Laila , Kak Alyaa , Bro Azizi , Alif
Kiri bawah : Miss Sara , Miss Rabaiah , Bro Syazlan

Kiri tu Alia , pastu Miloi !
Bawah Jaide , Kak Ana dengan Sis Leen !
Yang Konon Debate 
Atynaz

No comments:

Post a Comment