Sunday, August 23, 2015

Polilife !

Hello mello, semakin malas nak menulis ! pfft dimanakah keadilan dunia ini ? haha kau yang malas menulis kau salahkan dunia ! eh eh ! hahahha !

Sedia maklum i dah 2 bulan memendap dekat poli ni !! shut up , mcm mcm menda berlaku ! grr ! ada yang pahit ada yang maneh tahap potong kaki ! tapi pengalaman mematangkan hidup kan .. terus fefeling ustaz ustaz gituh !

So , now ada kelas Pengajian Malaysia ! kahkah ! Malasnya ! Pengajian Malaysia hari isnin ? Monday blues kut ! hmm !! hahah keji kan !

* entri minggu lepas pun boleh ! hantam

Yang Busy Sangatts
Atynaz


Wednesday, August 5, 2015

Kronologi English Debate 2015

Hello mello , hambek kau haha tajuk kemain ajet ajetnya !! Tapi seriusly , entah macamana i terjoin Englsh debate team !! bahaha asal dari 20 something sampaila tinggal berapa kerat bak kata Coach kitorang Abang Bobo tu .. cewah!!

So berlatih berlatih .. then the final word diambil !! i dengan Bro Azizi and Kak Alyaa dengan Laila !! Sebab condisen debate ni , 2 wakil Majlis Perwakilan Pelajar and 2 wakil student !! padahalkan ? hahaha !!

Hari Isnin pagi dalam 10 lebih gerak ke Mersing ! and just nice sampai around 2 pm .. apa lagi lets serbu Mamak la .. btw kitorang stay at Riverside Mersing ya .. dalam 2.30 pm cemtu gi daftar segala and malam pulak ada bengkel ..

Esoknya bertanding , fuyyo hahaha mcm tak percaya jekan .. I berdebate kut .. and for the first and second round kitorang duduk dekat rank 2th which is kalau convert akan jadi dalam 4 point la .. ahahahha .. Kak Alyaa dgn Laila 3th at first and 1th at second round .. perghhh !! hahah

Harini , entah kenapa tak dapat top 16 !! so nando la ... babai jela .. beria i siap tadi .. erhh haha dah dah nak belanja gambar !!

Kiri atas : Tuan Tanah, Diyana , Kak Jiha , Tasya , Laila , Kak Alyaa , Bro Azizi , Alif
Kiri bawah : Miss Sara , Miss Rabaiah , Bro Syazlan

Kiri tu Alia , pastu Miloi !
Bawah Jaide , Kak Ana dengan Sis Leen !
Yang Konon Debate 
Atynaz

Sunday, August 2, 2015

Bersiaran Dari Mersing..

Hello mello , selamat bulan Ogos .. maaflah kerana telah lama saya tidak menulis di sini .. bahahaha .. baku bukan ? ajet ajet sangat !!

Okey  now i dekat Mersing .. hahhaha English Debate konon kononnya !! padahal .. ok la nak g daftar .. lanje sikit gambar .. :P

Yang Memoyo
Atynaz