Friday, July 24, 2015

Jalan Raya pulak #divajalanjalan ..

Hello mello , mentang kentang si Ekyn tengah rajin memandu sekarang ni ( cewah memandu kau , skemanya bahasa ) apalah salahnya detu jadi supir kejap .. hahaha ..

Ini betul betul uplanned punya sebab kitorang dah Raya Sampai Pengsan dua hari sebelumnya .. So si Ekyn udah menggelupur kepenatan kekdahnya .. Lagipun Opah dia nak ajak beraya ke mana ntah .. Makanya i anggap plan nak gi umah Manja kensel .. tak la pulak aku mandi kan ..apa kes nak siap siap :P

Sekalinya tengah elok i menaip , boleh dia Ws ajak tibai jugak pegi umah Manja .. gasakla ko Ekyn .. siap siap , ambik Yana dengan Sara .. shoot umah Manja lelepak makan laksa la rendang la sambil berbincang perihal masa depan .. cewah !!

Sekalinya tu udah tersasar kau sampai ke Kampar , jumpa Aien Jue lagi , Intan dengan Yuni .. Punyalah lama tak balik Kampar ( Read : Sebulan kira lama oke ) habis dari Pentas pegi Minat , Pegi Giant pegi Tesco , Bsn la Lovely Choice la .. kahkah abadi betul !! 

Harini pegi Teluk Intan dengan Yana plus Sara pulak .. merempit sebab Ekyn dah malas sket nak memanduan berhemahnya .. muahahaha .. so i pun dah alang alang pegi Ti kan .. apa lagi makan Nasi kandar Krishnan;s la .. bahaha pastu bodek Yana dengan Sara jalan jalan umah Opah Opah dekat rumah sewa lama i di Padang Tembak  dulu .. 

Semayang Jumaat while Yana dengan Sara beli kasut .. Balik hujan !! pfft dahla helmet aku tak dek cermin .. bertakung rasanya air dalam mulut .. bahahah !! Sampai umah Ekyn , lenjun !! makan makan semua .. Yana ajak gi Umah Abang Aji .. pegi lah pegi .. settle kita balik .. puhh puhh !! hahah


Yang Jalan Jalan Raya
Atynaz 

No comments:

Post a Comment