Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Wednesday, June 24, 2015

Update pun ..

Hello mello , still belum terlambatkan kalau i nak ucapakn SELAMAT BERPUASA dan Salam Ramdhan .. teheeee , nak buat caner .. dah dekat dua minggu lebih tersadai dekat Pahang .. haha.. kalini bukan sebab MALAS .. tapi memang tak de akses nak tulis blog .. :P

What Pahang ? haha kekdahnya i kan dapat Politeknik Metro .. !! Well , memang memula macam tak mintak .. tapi now dah pun selamat belajar dan menjadi pelajar PMKU ni haa .. aduhai .. haha

Serius ,  i rindu Form 6 .. sikitlaa .. haha !! Btw memacam benda berlaku sepanjang dua minggu ni .. Dari minggu Tranfomasi Siswa sampai la kuliah .. ngeee , nak menaip tapi tapi dah lupa .. kesiankan i .. !!  so i just share gambar je .. hahaha .. see aura malas melanda !! naseb naseb .. 



Classmates !!

 MTS Group 6 Reborns

Gembira ? Wait and see !!

Lokasi Poli i :P
*  mall kiri kanan ya !! btw jalan skek sampai Teluk Cempedak !!

 Apa lah salahnya kan !! haha
Yang MemOli
Atynaz

No comments:

Post a Comment