Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Wednesday, June 3, 2015

Hari Hari Form 6

*Sepatutnya post ni untuk bulan Mei , terlajak pulak sampai Jun .. hantam !!

Hello mello , ahaha tajuk adalah sangat tak boleh blah ya .. Hari hari di Form 6 konon .. Haipp , kira oklah kan ada pengisian dari tak de .. Cecey , hahaha kasi chan nak poyo skek boleh !!

Nak cerita skek pasal kelas i yakni Pra U Bawah Kemanusian A .. Guru kelas i adalah Madame Chan Lai Kong merangkap Cikgu Muet , lepastu Bm diajar oleh Cikgu Kadir , Pengajian Perniagan by Cikgu Sarimah , Sejarah by Cikgu Nurul Asma and Pengajian Am Cikgu Faizah ...

So far , paling paling terpaling hebat adalah pertama kali dalam sejarah hidup i , tadek undian undian mak nenek segala .,. Terus  je apoinnted few people jadi Orang penting kelas .. Omg , hahah manalah sistem demokrasi ni .. Serr , abaikan part tu .. aku adalah menyampah !! tapi sila redha kang kalau tak redha kena buang negeri pulak kan .. hahaha

Lain , biasa biasa je .. yelah baru mula nak belajar kan .. lebih kurang macam mula mula nak masuk Form 4 dulu la .. serba serbi blur .. hahaha !! tapelah pelan pelan kayuh .. lek la kita baru nak warm up .. cehhh koya sangat deni !! err dah tadek modal nak citer panjang panjang .. mehla i share gambar
Hari Koperasi SmkSk 2015

 Group Jemah Jemah Berbicara on Sambutan Hari Guru 2015

Dah tu je lah pun gambarnya , hahaha !!!

Yang Ambil Tingkatan Enam 
Atynaz




No comments:

Post a Comment