Wednesday, June 24, 2015

Update pun ..

Hello mello , still belum terlambatkan kalau i nak ucapakn SELAMAT BERPUASA dan Salam Ramdhan .. teheeee , nak buat caner .. dah dekat dua minggu lebih tersadai dekat Pahang .. haha.. kalini bukan sebab MALAS .. tapi memang tak de akses nak tulis blog .. :P

What Pahang ? haha kekdahnya i kan dapat Politeknik Metro .. !! Well , memang memula macam tak mintak .. tapi now dah pun selamat belajar dan menjadi pelajar PMKU ni haa .. aduhai .. haha

Serius ,  i rindu Form 6 .. sikitlaa .. haha !! Btw memacam benda berlaku sepanjang dua minggu ni .. Dari minggu Tranfomasi Siswa sampai la kuliah .. ngeee , nak menaip tapi tapi dah lupa .. kesiankan i .. !!  so i just share gambar je .. hahaha .. see aura malas melanda !! naseb naseb .. 



Classmates !!

 MTS Group 6 Reborns

Gembira ? Wait and see !!

Lokasi Poli i :P
*  mall kiri kanan ya !! btw jalan skek sampai Teluk Cempedak !!

 Apa lah salahnya kan !! haha
Yang MemOli
Atynaz

Tuesday, June 9, 2015

Terima kasih :)

Hello mello , terima kasih kerana sudi menjadi sebahagian daripada hidup saya . Wish you guys all the best .. :') Jangan lupa i tau hehehe

Lan , Ani , Ain Z , Kuno , Jas , Kak Elle , Yash , Intan , Ekyn Kamal , Yana , Sara , Manisha , Soleha , Dyla , Ain Jue , Syue , Yuni ,

Anish , Ekyn Zain , Eyja , Jyha , Apit , Olie , Naufal , Mai

Matthew , Deep , Mai , Aina, Teha , Hazira , Yusrina , Preet ,  Ain Syu , Tasha , Atiqah  , Sailu , Anusha , Puvi , Yy , Pak Yuan , Nadia , Wani ,

Puteri , Aimi  , Azam , Zizan Hyung ,

#SmkAirkuning
 #rk #pa 

#SmkSeriKampar 
 #6pbka 

#kawankawan
#Ukhwah Fillah

Nah i dedicated lagu ni untuk korang ,

See You Again

It's been a long day without you, my friend
And I'll tell you all about it when I see you again
We've come a long way from where we began
Oh, I'll tell you all about it when I see you again
When I see you again

 I know we loved to hit the road and laugh
But something told me that it wouldn't last
Had to switch up
Look at things different, see the bigger picture
Those were the days
Hard work forever pays
Now I see you in a better place

Hold every memory as you go
And every road you take, will always lead you home, home

So remember me when I'm gone

Yang yenyakan , --->
  


p/s : Walaupun kat mana korang berada , mohon jaga diri , jaga makan , again all the best !! Love u guys ketat ketat .. Terima kasih Keluarga besar saya :')

Yang Bakal Merindui
Atynaz

Wednesday, June 3, 2015

Hari Hari Form 6

*Sepatutnya post ni untuk bulan Mei , terlajak pulak sampai Jun .. hantam !!

Hello mello , ahaha tajuk adalah sangat tak boleh blah ya .. Hari hari di Form 6 konon .. Haipp , kira oklah kan ada pengisian dari tak de .. Cecey , hahaha kasi chan nak poyo skek boleh !!

Nak cerita skek pasal kelas i yakni Pra U Bawah Kemanusian A .. Guru kelas i adalah Madame Chan Lai Kong merangkap Cikgu Muet , lepastu Bm diajar oleh Cikgu Kadir , Pengajian Perniagan by Cikgu Sarimah , Sejarah by Cikgu Nurul Asma and Pengajian Am Cikgu Faizah ...

So far , paling paling terpaling hebat adalah pertama kali dalam sejarah hidup i , tadek undian undian mak nenek segala .,. Terus  je apoinnted few people jadi Orang penting kelas .. Omg , hahah manalah sistem demokrasi ni .. Serr , abaikan part tu .. aku adalah menyampah !! tapi sila redha kang kalau tak redha kena buang negeri pulak kan .. hahaha

Lain , biasa biasa je .. yelah baru mula nak belajar kan .. lebih kurang macam mula mula nak masuk Form 4 dulu la .. serba serbi blur .. hahaha !! tapelah pelan pelan kayuh .. lek la kita baru nak warm up .. cehhh koya sangat deni !! err dah tadek modal nak citer panjang panjang .. mehla i share gambar
Hari Koperasi SmkSk 2015

 Group Jemah Jemah Berbicara on Sambutan Hari Guru 2015

Dah tu je lah pun gambarnya , hahaha !!!

Yang Ambil Tingkatan Enam 
Atynaz