Sunday, May 10, 2015

Sundate with Blackdate !

Hello mello , aku tanya apa khabar semua ..!! wahh , hehe pitam tengok blog berhabuk .. Maklumla , kita ni dah jadi budak sekolah balik .. So , haruslah bee zi bee zi skek .. poyo lah haha :P

Kembali kepada topik asal ( Lekas baca tajuk ) !! Camne ntah boleh terplan pegi Lata .. Oh kejap , Ain Z ajak lepak kut .. Haaa yelah , dia ajak lepak SR lepastu dia seniri tak pegi !! Kata dia sebagai gantinya kita pegi Lata .. Ok maaf diterima .. Cecey !!

So joined by Ain Z , Eyja , Jyha dan Intan yang aku tatau camner boleh termasuk dalam cerita ni .. Kitorang gerak ..  Macam biasalah , namapun i yang jadi SU .. kelam kabut i atur plan supaya semernya berjalan lancar .. Hasilnya , ermm lancar la jugak walaupun sangkut sangkut .. Hehehe

So dengan tema pakaian HITAM Berkabung , waktu perjalanan : Pukul 10 : 45 dekat simpang Cende .. gigih la i paksa semer orang .. hahahah walhalkan i tak berkutik pun .. well thats me :P

I paksa Intan gerak pukul 10 .. hahaha so dalam 10 : 35 camtu dia dah ada dekat Tasek depan umah .. I pulak yang gegabah .. maunya tak , mandi pun belum hik hik .. So dengan kepantasan kilat i siap .. !! Shoot pegi umah Ain Z .. Beria bagi salam , rupanya Ain Z pegi kedai .. Kedai ok Kedai ... grrr berasap je aku !!

Janji nak gerak pukul 10 : 45 kan , tak denya .. janji jela .. Jyha dengan Eyja katanya gerak ikut Tapah Road i dah macam gilakah nak ikut Tapah , jawuhhh oooo haha ..  So i assumed yang depa mesti sampai lambat ni .. Tapi hati i mcm tak sedap , terus paksa Ain Z call Jyha .. Rupanya depa dah ada dekat simpang masuk Pekan Chenderiang .. grrr , menyirapp aku !!

Then , sesinggah kedai semer beli belah segala mala saknike jajan kopok .. Shoot , tapi bak kata Ain , kekura i lagi laju .. haha , dah nama pun dengan i .. Haruslah i bawak slow slow .. cecey !! sampai LK lebih kurang 11 : 30 camtula .. Panjat sampai atas .. berendamm !!

Dalam 2:30 camtu gerak balik sobab eh , langit nampak mendung .. haahaha .. Balik lagi best , pegi main hon moto ..siapa potong je hon .. haha i la yang paling banyak main hon .. ater kete mana banyak situ .. jalan kampung katanya .. hahahah

Dah tu je nak cerita , lepasni entah entah dah beranak pinak baru boleh pegi Lata ... Hahah , ok nak lanje lanje gambar skek :P

Left ke Atas : Intan , Eyja , Jyha , Me , Ain Z

 Left ke Atas : Ain Z , Eyja , Intan , Me , Jyha
Yang Menjongket
Atynaz

No comments:

Post a Comment