Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Sunday, April 5, 2015

Happy Birthday Kak Jas ..

Hello mello ,dear ANak Menantu @ Nurul Jastina .. Happy Birthday yang ke 180 anak menantu oiii, hahaha rindu pulak dekat kau ...!!!!

Kita start kenal rapat bila i masuk 4 Pa tau,i tau u wujud sebelum ni tetapi i malas nak ambik pusing .. hahahaha sungguh keji disitu :P .. tapi somehow , now u dah pun jadi one of my Keshayanganns huhuuhu

Macam macam kita buat,lepak dekat Kfc Langkap , Lepak Bff merdeka 2014 pegi tengok Pawn Shop , Tesco , ambik gambar dekat perhentian bas sampai semua orang pandang .. raya sama sama .. Oiuja .. klinik , hantar kau balik rumah apa semua .. Ya Allah rindunya pada kamu perempuan hahahaha ..

Apapun semoga jadi anak yang solehah,kawan yang baik,adik yang baik,cemerlang dalam segala bidang yang kau ambik lepas ni,i doakan kau sentiasa berjaya .. jangan simpan apa apa dalam hati tau..biasalah i kan kaki meroyan.. #gesekhidung
     
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir Kak Jas
Selamat Hari Lahir...


Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Kak Jas
Allah selamatkan kamu.. 



Yang Wish
Atynaz

No comments:

Post a Comment