Monday, March 2, 2015

Lagi beberapa jam ..

Hello mello , selamat bulan May .. haha maaf sebab jarang update t_t .. alkisahnya cam biasalah .. cerita banyak .. tapi lagi banyak pemalasan dia ni .. hahha .. naseblah kan .. abaikan cerita cerita tu semua .. now i is very the berdebar u know .. aish ..

Kalau ikut rasa , memang i tak rasa apa apa pun sekarang .. malas dah nak berharap .. Apa dapat terima ajela .. Redha .. sebab kau sendiri yang usaha apa yang kau nak capai .. huwaaa .. i dah tataulah nak rasa apa ..

I cuma mampu berdoa untuk yang terbaik buat diri i and korang semua #batch97 yang akan ambik result esok .. Bismillah , semoga segala pengorbanan anda semua berbaloi :)

Dah malas nak menulis , i nak pegi function jap lagi .. hmm hahahah .. Doakan i ya .. :)

    

Yang Menerawang
Atynaz

No comments:

Post a Comment