Monday, March 30, 2015

Pendek je ..

Hello mello , yang ye nya kekok gila nak menulis .. hahah gilakan dekat 3 minggu tak menulis .. ada yg rindu ke ? TAK buuuuuu!! hahahha :P

Now tengah kerja , so agak busy dan masa untuk menulis tu agak terhad :)
Pasal kerja tu nanti nanti kita cerita :)


Yang Buzz Buzy
Atynaz

Wednesday, March 4, 2015

Result SPM dan Sesi Ver ver ..

Hello mello , sorry lambat dua hari  up entri .. not in mood actually nak menulis sebab kau malas kan hahahaha pening tengok result sendiri ..!! Haioo !!

Nak buat confession , sebenarnyakan memang tak berasa tau nak ambik result kelmarin .. sebab i memang dah agak apa je pun yang i akan dapat A .. and memang ya .. A i tu SEJARAH .. muahahaha .. nak lagi best , semua cukup lengkap ada A sampai G ... syabas betti syabas ..!!!

Dah dah masuk cerita lain , malam sebelum result tu .. Ada Bbq kat asrama ..!! hek la Ani ..!! hahaha geram je i dengan dia ..!! Pukul 2 sengah i dah terpacak dekat sekolah ... konon ada gotong royong la bagai .. sekalinya tersadai tengok bola and Ani pun tak datang datang .. haha lepastu merasalah cuci ayam bbq tu .. Then buat dua option tidur asrama or rumah Lan .. pilihan , balik rumah Apak hantar lepas maghrib .. hahahah !!


Sampai sampai depa dah siap siap nak semayang Isyak .. Rasa nak menitis air mata sembahyang surau besar .. damn !!! hahaha , so lepas settel semayang Bbq la kita .. i tak lama .,. kul 11.30 dah chaw..!!

Esoknya ambik result .. muahahah !! lepastu plan nak pegi Wayang tau .. tapi datang pun pukul 2 lebih .. nenjia semua cerita pukul 4 keatas .. so buat pakatan maut .. lets pegi Pizza Hut..!!


Ini kelakar , result tak seberapa , sakan celebrate dekat Pizza hut !!!Pizza hut tu lagilah haru .. sorang tetap 15 hengget walaupun makan tak seberapa kohkokh!! Joined by I , intan , lan , linda , manisha , ekyn , arash and kucai ..!!   Ngeh ngeh .. lepastu pegi Karoke .. Arash dengan Kucai tak join .. sekian ya !!

Sekali dah masuk bilik karoke , memula i , ekyn , manisha intan je .. sekali datang lan linda .. haiyo meriah betul .. semua pakat pakat padu suara jerit jerit .. matilah ekyn manjang feeling Awie dia tu .. haish hahah , intan pulak bolehkan tidur time manisha ekyn menyanyi .,. gilo , i ni dah naik bingit .. dia boleh tidur .. haha bongok !!

Datang lan , dibawaknya kopiah .. kebetulah time tu lagu nasyid dipilihnya .. hahah masuk karoke pakai kopiah .. ehh , bukan dia yang pakai .. tapi i .. ngek la.. hahaha

Dah tu je i nak cerita , kemana i lepasni entahlah .. ada nasib Ipta la peginya .. Ikut hati nak sambung Form 6 .. hmm nantilah dulu kan :)

Yang Gembira dalam Kusut
Atynaz

p/s : Entri dan gambar  berterabur .. malas dah tu !! hahahah

Monday, March 2, 2015

Lagi beberapa jam ..

Hello mello , selamat bulan May .. haha maaf sebab jarang update t_t .. alkisahnya cam biasalah .. cerita banyak .. tapi lagi banyak pemalasan dia ni .. hahha .. naseblah kan .. abaikan cerita cerita tu semua .. now i is very the berdebar u know .. aish ..

Kalau ikut rasa , memang i tak rasa apa apa pun sekarang .. malas dah nak berharap .. Apa dapat terima ajela .. Redha .. sebab kau sendiri yang usaha apa yang kau nak capai .. huwaaa .. i dah tataulah nak rasa apa ..

I cuma mampu berdoa untuk yang terbaik buat diri i and korang semua #batch97 yang akan ambik result esok .. Bismillah , semoga segala pengorbanan anda semua berbaloi :)

Dah malas nak menulis , i nak pegi function jap lagi .. hmm hahahah .. Doakan i ya .. :)

    

Yang Menerawang
Atynaz