Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, February 5, 2015

SeoulMate

Hello mello , apa nak sembang ni hari ek ? ok pasal Soulmate .. bukan Soulmate tu Pasangan jiwa ke ? memang la tapi harini kita sembang pasal Seoulmate ok Seoulmate .. dah pegi Seoulmate pulak tadi kata Soulmate .. apa kes ni .. eee ok sebelum i konfiuskan korang lagi sebab i pun tapaham apa yang i sampaikan ni hehehe meh nak cerita ... sambil pegang microfon hee ...

Introducing ,


*Yeay Clap clap :D huhuhu

Ekselikan , i dapat tahu pasal Seoulmate ni masa i kat Putrajaya dulu ( Read : i punya dulu tu bulan lepas je hahah ) .. sedang elok scroll fb .. tertiba i nampak ni ,

( Tajuk je Omputih ye , tapi isinya Melayu .. Bahasa Melayu Tinggi lagi .. so jangan takut nk beli hehehehe .. Korean slang dia pun ada terjemahan .. jangan risau .. ditanggung halal 100%  hahaha )



 Lepastu gigih la i jalan kaki pegi Petronas nak bank in duit .. ok dia mcm ni tau .. pegi Petronas nak bank in duit .. lepastu mesin rosakkk hahahahahhhahahaha .. chait kwaja kau mesin atm .. heee  .. so lepastu Whattap kat Cik Angelily kata esok jelah i bank in .. mujur la esok mesin ok .. kalau tak .. hahaha

And semalam Seoulmate dan pun sampai dekat i :D wuuu .. dan dengan jayanya i habiskan dalam semalam .. sebab i suka cerita dia .. sumpah sweett tahap potong kaki la .. aduhai .. i harap ada Seoulmate ii iii iv v lepasni ... hahaha



Ada Saerah Izzati yang selamba tapi ganas , Khai yang sumpah poyo , Baek Gu  yang perlukan kelas  Bahasa Melayu tahap lapan ( Read : i sebut Baik Gu ) Shahrul yang alahai sumpah rasa nak ketuk je dia ni , Nita yang bersalah ,  Bakri , Nur Iman , Ustaz Cookie , dan semua ..

 So siapa sebenarnya di hati Saerah ? Baek Gu , Khai atau Shahrul ? hahahah Siapa pulak Nita , Jess dan Nur Iman ?? Apakah pengakhiran cerita cinta Saerah ??? Siapa jodoh Saerah ? hahahah nak tau kena pegi beli sendiri . tak kuasa i nak cerita .. selain tu boleh belajar Korean Language jugak hehehe..

Novel ni sesuai untuk orang yang suka sweet sweet , berangan , minat Korean dan suka benda yang comel lote .. yang jenis serius tahap membunuh i suggest beli .. kot kot boleh tawan hati awak .. kahkahkahah

Rate i bagi 9.5/10 ..  ok , lekas lekas la tempah Seoulmate ni  tau :D

Yang Cari Soulmate
Atynaz


No comments:

Post a Comment