Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, February 3, 2015

Mondate with Puteri and Aimi .


Hello mello,heee baru ada kerajinan tahap dewi skek nak update .. ahah nak mencapai kerajinan tahap dewa tu .. i is tak mampu .. malas nau nau .. heeee .. ok ini cerita semalam .. !! sepatutnya cerita semalamlahkan tapi .. hahaha ok jom ..

I sekarang ni tengah tersadai kat TM dari petang Ahad and maybe sampai Rabu kut .. Apak asked me to teman dia sebab dia nak buat kerja apa ntah kat Upsi .. so i pun ok jelah .. sekali terfikir , kejap TM kan ada Puteri Hida .. why not i text dia .. kohkoh ..sekali i wecht dia kata nak jumpa .. sekian sekian ... la rupanya rumah dia tak seberapa jauh pun dari Hotel i stay ni .. hahaha so set jumpa Lunch semalam..

Memandangkan destinasi lunch paling dekat sangatlah sebab aku kena jalan bawah panas terik tu haha adalah KFC .. so i pun suggest jela KFC kut..ok set,sekali dalam 12.45 camtu Hida datang.. i thought datang sorang .. rupanya datang dengan Aimi .. kohkoh ..!! dahla Aimi tu mcm serius .. takut i .. heeee

So lunch la .. then i decide nak pegi karoke sebab karoke tu sejengkal je dari hotel ni jugak ..ok sumpah heaven .. Hida dengan Aimi pun ok .. set ambik 3 jam terus .. kahkah..memula macam kontrol skek .. lelama habis semua keluar .. kahkah siap menari bollywood lagi ok.. paling taboleh belah lagu last tu Goyang bali ok .. hahah i ni kalau dangdut tu ... eee haha .. achuum .. maaf habuk

Then , ada baik punya selfie dekat depan karoke tu ..ngeh ngeh ..Aimi manjang cakap semua cantik,aku suka gambar ni , gambar tu..kehkeh jangan puji i ok Aimi ..please i tahu sebab i ada gambar tu jadi cantik ..matiklah perasan.. hahahahaha..lagi..malas nak tulis laaah ..hahah ok byeee

video

Yang Ada Dimana Mana
Atynaz

No comments:

Post a Comment