Saturday, February 21, 2015

Happy CNY 2015 :)

Hello mello , walaupun lambat 2 hari setengah update .. sukahatilhakan blog i i tetap gigih memaksa diri yang malas ni update kang karang lupa karang .. udah kelaut .. haha bena benanya ada banyak pending entri .. tapi malas tak rajin lahh .. hahah .. ok melalut dah .. jom jom ..

Asal usul cerita nak gerak pagi .. penyudahnya lepas kompang sana kompang sini .. singgah umah Nenek makan lunch dulu ..  pkl 11 lebih jugak bertolaknya .. mbahahahahha ...biasalah janji melayu .. heee ..!!

So,sepanjang perjalan .. maaflah dia punya mengantuk tu tahap dewa .. so tidur .. haha dalam pkl 1 lebih sampai lahhh Rawang sana.. Well memang tiap tiap tahun sampai depa dok pakat main mahjong sesaja ... haha i sampai sampai terus selfie .. :P

Then tungguk Aunty Sally i sampai .. shoot pegi Kuala Selangor sebab dah set nak bawak Ah Fo makan seafood .. destinasi pilihan Aroma Ikan Bakar Jeram ..

Verdict , biasa biasa je .. kena booking meja siap siap and datang awal terutama kalau musim cuti .. dia punya ummat memang ramai gila .. kitorang datang just nice pukul 3 lebih lepak sana makan makan dalam 3 jam .. lepastu ramai orang mcm ulat .. haaa

Singgah Cendol Bakar Drive Thru .. pun rasa biasa biasa je .. haha  ke sebenarnya kau tadek mood haish hahahaha  .. bolehlah buat basah tekak .. nyaman deyh heee

Settle makan gerak balik antar Ah Fo ... salam salam semua lepastu balik ahh .. esoknya ( Jumaat ) pegi Kuala Kurau pulak ada kerabat dkt keluarga nenek menikah ... so berjalan saja ..itu tunggu esok la update  kalau rajin lahhh ..
 Brim bram brum hehehehe

 Free style la 

 Sembang dan makan di Jeram Selangor

My lovely Aunty Sally Yap :)
Yang Cina Jawa = Jepun
Atynaz

No comments:

Post a Comment