Tuesday, February 17, 2015

Black date :)

Hello mello kembali bersiaran dari dapur Chef A ... ok stop mukadimah kau tu kang kalau dah melalut , apa pun tak jadi .. okay meh nak cerita ..!!


I dah janji dari kelmarin punya kelmarin nak jumpa Mak Mon kat Giant pasal dia kerja sana jadi tukang cuci bangunan ehehe kan ..!! pastu entah camner i terwechato Mek Intan .. tanya dia dah touchdown belum dari Ostolia tu Sarawak ... and dia dah balik .. wuuu

So plan punya plan , ok set tengahhari Selasa tepat pukul 12 : 15 i sampai umah Mek Intan kita gerak .. wuuu !! Tema kalini Black Date , motip ? sebab i set supaya Mek Intan pun pakai warna hitam .. hahahah niat i sebenarnya merasmikan T-shirt #Sangatstyle i tu je .. ehehehe !! keji kan .. memula Mek Intan nak pakai Merah .. hoi sungguh tak ongg ok .. i simpan merah untuk CNY Khamis nanti .. hahahah !!

Then shoot pegi Giant , i cakap kat Mek Intan kau tunggu sana food court .. haku nak sapraiskan Mak Mon .. i pun pegilah cari tempat kerja Mak mon .. kedai first .. dah nak masuk dah ni .. tapi , semenjak bila pula Mak Mon kurus ni ? oohoo salah kedai .. !! teruskan perjalanan , ke kedai seberang .. yeay mission accomplish !! Jumpa Mak Mon .. terjah masuk kedai sambil berkata  i datang ni nak beli tudung and i bawak kawan tau .. .

I  call call Mek Intan suh datang tapi tak dapat .. i keluar sket dari lot kedai .. sekali i pusing .. Oh mak tau .. matilah menjerit i kat situ .. Mak Mon ada belakang i . semua pandang .. damn .. hahaha ..
terus i bawak diri panggil Mek Intan .. sekali dah jumpa siap boleh main cubit cubit pipi , gosip apa semua .. cheese i jugak yang dilupakan .. hahah

Minum minum kejap dekat food court .. lepastu i dengan Mek Intan shoot pegi Sushi King .. Had a nice lunch there .. hahha .. yang kelakarnya apply member card Sk .. sekali akak waitress tu siap cakap "kamu apply je membership card tu , sebab akak selalu nampak muka kamu dekat SK ni " hahaha siot , kantoi kaki SK manjang .. tapi tahun lepas la ... tahun ni baru sekali rasmi and terus buat kad .. wuuu

Lepastu menyentan dekat food court Tesco adalah 30 minit sebab nak karok tapi litar pintasla pulak ... Datang idea mengarut , jom pegi Secret Recipe .. ohhoooh minum petang pulak .. so bergerakla ke SR ..  slice of red velvet dengan coffee ais latte tak silap .. heaven ... !!

Tengok jam ala baru 4.45 camtu .. oii Mek jom pegi Tasik BB ajak i .. kmek ikut jak .. amboih begitu balasnya .. hoho .. then spend sometimes had a nice photoshoot dekat Tasik .. lepastu balik HUJAN ..

Lebat gila babas , sampai Mek mintak berhenti dulu .. so i berhenti la kejap .. agak reda hujan .. moh kita redah .. so dalam 6.45 camtu i dah pun sampai rumah .. hahaha


Yang Black and White
Atynaz



No comments:

Post a Comment