Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, January 20, 2015

Teusdate dengan Ani ...

Hello mello,perghh penat gila harini macamkan kau angkat balak je kan..hahaha sehari suntuk berjalan dengan Ani...hahaha weyh tak sngka ok i akan jumpa Ani harini xD..meh nak citer sket ya :P

Entah macam mana,boleh pulak terjanji nak keluar dengan Ani..walhalkan dia ada kat Ipoh kot..celah mana pulak kan i nak pergi Ipoh..tapikan bukan ke Apak kerja kat Ipoh..haha bongok,apa lgi merempat la i tumpang Apak pegi Ipoh..

Sampai Ipoh,Apak suruh i sarapan and dia masuk kerja..pastu sangap i nak menyampaikan pukul 10 pagi tu...so,marilah mentido kan diri...sekalinya sebab panas,terbangun pulak.haish..mujurlah tak lama pastu pukul 10 pun sampai..muahahaha

Shoot terus pegi Aeon KC, Apak drop i kat situ..pfft jam baru pukul 10 lebih..Call Ani semer,pastu dia kata Ok set beli tiket Villa Nabila pukul 1.15..ok,i pergilah beli tiket Couple seat..silapnya row paling atas sekali..so ,kitorangkan kontot..memang tak feel lah kan..pindah Couple seat row bawah..lama jugak duk situ..tertiba orang belakang tegur,ini seat kami..sebab tegur?depa pun tak nampak..muahaha..pastu i ajak Ani pindah seat sebelah sambil berkata Tawakkal je kalau kena pindah belakang balik ya..Ok je kekal sampai habis..hehehehe..Btw part Villa Nabila i sentuh esok.. hee

Sebelum Ani sampai tu ,i lepak Popular..lepastu Ani call i cakap dia dah otw.i pun konfiden cakap i dekat MPH...pastu kali kedua dia call i tekan MPH tu lagi..sekalinya Pak Guard tegur..MPH sana ni POPULAR..makk malunya aku masa tu..rasa macam nak benam kepala dalam tanah..konfiden kau MPH,sekalinya POPULAR..apak la maluuuuu!!!

Lunch dekat Johnny's..ini lagi kelakar,i order Nasi dengan Ayam panggang..datang Ani dia bolehkan pulak pergi order Kueh tiaw sup..pastu kata dia,dia tak suka bau sup tu..so swipe dengan plate i...Ani ani,kau memangkan...gatal tau..tak memasal aku kena habiskan keuh tiaw sup dia..dan dia dengan selamba badak habiskan nasi aku...

Kakak si Ani ni namanya Nabila,so i usik la..untung la kakak kau ada Villa sendiri..pastu boleh dia pegi call marah bapak dia pesal buatkan kakak dia je villa..yang bapak dia pulak kata,sikit-sikit duluah kang semua semput aku nak membuatnya...heeeeeeeeeeee..!!

Makan dan wayang dah,lepastu solat..sesi Karoke time..feeling habis kau..hahah tak de cover dah..ngeee sumbang pun sumbang la kan..haha pastu Ani tuju lagi Kau Aku by Aizat untuk i..i balas pulak dengan Nilai Cintamu by Sudirman..boleh pula dia menangis kat situ..haha lepastu lagu Saleem la Amy Mastura la Safura la..heee paling best lagu Chow Kit road and Cinta..punyalah melalak..habis suara..

Then ambik gambar kat rooftop and balik la..hahah penat oke dari pagi sampai ke petang...ngeee thanks Ani Cik Ton sebab sudi lepak dengan i :D



Yang Melepak
Atynaz

No comments:

Post a Comment