Saturday, January 24, 2015

Selamat Hari Lahir Ain Z !!

Hello mello ,dear Memok @ Ain Z .. Happy Birthday yang ke 180 anakanda oiii, hahaha rindu pulak dekat kau ...!!!!

Kita start kenal bila i masuk 4 Pa tau,i still teringat lagi hari first i dkat Smkak sebab kau la orang pertama yang i  tengok..hahaha tapi masatu kita tak rapat pun kan...!! hahah btw  thanks untuk dua tahun berharga tu..!!

Macam macam kita buat,rombongan KT,kem ict,tengok wayang,raya,lata,ambik lesen,lepak mamak,makan kat kantin,isi minyak lepastu merayap semata nak masuk addmath lambat,kesana kemari,lepak depan pondok gosip..tudung terbang masa otw nak pegi lata..hahah apa lagi? aku merajuk kau pujuk..macam macam lah..btw thanks sebab faham i beb..!!! ada rezeki kita jumpa tau :D

Semoga jadi anak yang solehah,kawan yang baik,adik yang baik,cemerlang dalam segala bidang yang kau ambik lepas ni,i doakan kau sentiasa berjaya .. jangan simpan apa apa dalam hati tau..biasalah i kan kaki meroyan.. #gesekhidung


Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir Memok
Selamat Hari Lahir...


Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Memok
Allah selamatkan kamu.. 




Yang Wish
Atynaz
 



No comments:

Post a Comment