Monday, January 19, 2015

Sanah Helwah Liyana ^_^

Hello mello, Dear Kak Liliyanadey @ Kak Psaiko hati perut perasaan!! Happy Birthday yang ke 180 kak..!!!

I pun tatau la macammana i boleh kenal kau kak,rasanya dari beli biskut raya Tart Epal tu,pegi Uitm Tapah Road,merayap ke Econsave,Giant,Oldtown, makan kat Sushi King,Raya sama-sama, cari kerja and semualahh!!Tak sangka dowh kita boleh kenal dan duduk bersembang..!!pada i kau garang sangat kak!! tapi hati kau baik punya..itu i tahu..hehehe

Semoga jadi anak yang soleh,kawan yang baikadik yang baik,cemerlang dalam segala bidang yang kau akan ambik lepas ni..i doakan kau sentiasa berjaya..jangan simpan apa-apa dalam hati tau..biasalah i kan kaki meroyan..haha..#gosokhidung 


Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir  Yana
Selamat Hari Lahir...


Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Yana
Allah selamatkan kamu.. 
 

Pesanan PENAJA : Bila nak man Laser Tag  nie??? hahaha

 Yang Wish 
Atynaz

No comments:

Post a Comment