Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, January 13, 2015

Misi Cari Kerja ii & Oldtown White Coffee

Hello mello,disebabkan rasa malas yang memang malas dan berpunca daripada kemalasan,semakin banyak entri tertangguh..!! sepatutnya semalam dah update entri pasal Putrajaya,tapi malas lah..ok skip part Putrajaya dulu,esok i janji i cerita ok :D

Cari Kerja i  
Dah tak kerja dah..!

Ok sebenarnya kan i pun tatau macammana i boleh terjanji dengan Kak Liliyana untuk pergi cari kerja,hahhahah..So,dalam 11 lebih tadi i gerak pergi Air Kuning,pastu tunggu Kak Lili ambek ManishaR,then shoot pergi Tapah Road,motip pegi Tapah Road..CARI KERJA..hahah kebas montot i ok,dahla jauh,sekali sampai sampai,sorry under 18 tak diterima..WHAT? hahaha tipu,kitorang ok je :P pastu blah..!!

Then singgah kilang kepek ,mintak kerja..tapi Boss keluar,ok isi borang apa semua pastu blah..Shoot terus pergi Bandar Baru,try Secret Recipe and Oldtown..semua penuh!!!hehhh,susahnya cari keja kan..!!Pastu i balik sebab hantar adik i pegi sekolah agama,dalam 2 lebih i patah balik Kampar,Kak Lili dengan Manishar tunggu kat Giant..Motip pegi Giant,beli setokin..hahahahhaha

Gerak pegi Econsave,menjakun kejap..Sengkuang cina dikatanya bawang..hahaha i memang tak tahu mende tu sengkuang cina,Kak Lili kata bawang,ManishaR je yg kata sengkuang tapi cinanya ilang,paham tak? ok tak paham sudah..hahaha

Pastu,singgah Oldtown sebab nak makan Assam Laksa,sekalinya terorder menda alah ni sebab i tak makan segala mala jenis mee,meehon ni..makaroni je yang i boleh accept..ceh..!! btw ini semua pengaruh Kak Pilla tau


White Curry Macaroni - from RM8.90
Sumber : KasihAleeya.blogspot.com
 
Haha itupun share tiga ok,penyudahnya ManishaR yang habiskan..Kata Kak Lili,ini pun tak habis,lagi nak order semangkuk sorang..hahahah!! i pulak cakap kalau ManishaR tiga mangkuk boleh habis..!!hahaha..Btw semua setuju kuah dia sedap!! Sembang-sembang pasal sambung belajar semua,makan dahla semangkuk kongsi bertiga,lepak macam order banyak je..hahahah!!

Last sekali pergi survey laser tag,mengah i naik turun tangga!! haha yang Manishar lagi over,kan main laser,haruslah tempat tu gelap gulita..i pun nyaris terlanggar dinding..bahaha bingai..!! Disuruhnya i jangan pergi jejauh takut sesat..haha dah survey semua,lets balik rumah..penat ye,kenyang pun ya..!! dah byeeee!!



Yang Cari Kerja Lagi 
Atynaz

No comments:

Post a Comment