Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Sunday, January 4, 2015

Kembali Tanam Anggur ...

Hello mello, rasanya belum terlambatkan untuk i ucapkan selamat tahun baru 2015 , salam Maulidur Rasul 1436 Hijrah dan semualah..apapun selamat tahun baru guys :D Ok aci melalut, fokus please..!!

Pengalaman mematangkan Usia..oh yeaahhh!! hahahha

Secara rasminya i baru diberhentikan kerja just 15 minit tadi..haha simple je..Boss anta sms kata ala ala ginilah " saya dah jumpa tukang masak baru, maaf awak terpaksa saya berhentikan " lebih-lebih kurang gitulah..Hahahha ok..eehh kejap BERHENTI KERJA..wait..!!aaaa eee uuu..pfftt!!

Dan i pun rujuk dkt Apak sebab kalau Mummy i tahu ni...pfft hahah entahlah biar la Apak slow talk..i tadek mood..ecewahhh!! pastukan nak balas tadek kedit..terpaksalah whattap..haihh nasib nasib!!

So berakhirlah journey i sebagai tukang basuh pinggan,cawan,potong sayur,setup nasi lemak bla-bla..haish susah jugak perasaan diberhentikan ni..hahaha bongok betul..apapun life must move on..anggap ini satu pengalaman..hahah..oh btw i kerja situ adalah dalam 10 ke 11 har kut..muahaha i tak ingatlah.

Now i dah avaible,sapa ada kerja kosong bgtau la..hahah baru berangan nak beli macam-2 dengan duit gaji..tapi dah jadi canggini..ok lets pasrah..ada Hikmah tu..huhuu dah byee

P/s ada kaitan ke anggur dengan i yang menganggur?? hahaha entahla..!

Yang Tahan Diri
Atynaz

2 comments:

  1. blogwalking here . do visit mine lol http://althegeek.blogspot.com/ and yes , this is my new blog since my old one is privated

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi melawat, saya baru sempat nak BW huhu D

      Delete