Thursday, January 22, 2015

Hangout Rabu Khamis ^-^

entri panjang lebar ok :

Hello mello,kalau ikut kepala i memang i dah ting tong ok..kelmarin i tidur pukul 5 pastu bangun pukul 9..harini pun sama..haihh!! sakit kepala ok..!! rasa mcm mabuk je bohong dia ni hahaha ..Minggu ni banyak keluar kut..First hari Selasa bila i  Lepak dengan Ani lepastu semalam i keluar lagi dengan Mak Mon,Dyla Manja,Ekyn,Yana dan i la..ok ada jugak selit Soleha kat situ..!! pastu harini pun i keluar lagi..depa semua pakat dok kata,i manjang kuar sebab i banyak duit..kwaja..!! i duit pun bercatu catu..hehehe!! ok dah merapu,jom masuk gelanggang :P

Hari Rabu
Plan asal nak main laser tag..ok lah semua setuju..i janji dengan Mak Mon pukul 9.30 dekat Kampar..so sampai Kampar tetiba Mak Mon ajak tengok Vila Nabila pukul 12..sedangkan masa tu baru 10 lebih..hahahah..i ok je walaupun i dah tengok dengan Ani semalam..!! lepas beli tiket semua,lepak bawah Target makan-makan and terus shoot pergi wayang..!!

Dalam 1.30 camtu Manja dengan Sara sampai,Mak Mon dan nak balik sebab ade hal..!!sempat lepak kejap dekat "pentas" kata Manja..hehhe jumpa Soleha sebab dia nak pegi Ipoh keje sana and solat. Zohor.lepastu Wechato Ekyn..ni lagi satu kejap pegi kejap idak..Yana jangan tanyalah..manjang tak jawab..berasap je i semalam..!! ahahhaha

Lepastu Ekyn gtau suruh tunggu Oldtown..gaya macam dah sampai tau..!! ngeee!! so lepas Mak Mon dengan Soleha dah gerak..i naik Qausar and Sara dengan Manja naik teksi pegi Oldtown..Sekalinya Ekyn dengan Yana tak sampai lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! hahaha sabar jelah...pastu order makanan semua,share sikit sorang..dalam 20 minit kemdian dua orang makhluk ni sampai..Yang Yana gaduh pasal tempat duduk dengan i..Ekyn pulak ditepuknya Sara..sambil berkata aku rindu ko..tersedak minah tu....!! Manja kau jangan cerita,dia Who Care manjang..so total damaged dekat Oldtown Rm60 something la..!!

Laser tag kensel,penyudahnya i ajak Ekyn and Manja pegi Kk boxing...kita pekena lagu sebarang dua..kekekeke..Yana dengan Sara meronda sebab depa tak mau masuk Kk boxing tu..!!so total loss Rm 48 something la..tapi puas la 3 jam kat situ...sampaikan Manja yang konon nak balik 5.30 tu pun terjebak sama balik lambat...serius memang lepas semuanya..menjerit menyanyi melalak..paling tak tahan nyanyi lagu Beribu Sesalan .. Ekyn jadi Shila i jadik Ning and Manja jadi Jaclyn..feeling habis kau...mujur bilik tu kalis bunyi..hahah lepastu balik rumah..habis suara..hahha



Khamis
Pagi tadi sharp pukul 9 i bangun gitu gini gitu gini 9.30 kata Yana..sekalinya lewat 10 minit jugakk..Yana kannn!! haha geram je i tau..then kitorang bertiga shoot pegi Tapah Road teman Yana pergi cari kerja..lepastu memasing kebulur..hahaha

Then singgah Bsn beli no pin Upu,lepastu i cakap dkt Ekyn nak belanja Yana cake sempena Bday Liyana so kira belated la ni...haha..Yang bestnya Yana blur je..dah bagi hint hint pun macam tak tau je..ngek la Yana ni..hahaha..So depa gerak Kfc and i berpusing cari kedai kek..mujur jumpa..hahaha

So,masuk Kfc lepastu berpura pura tertinggal kunci kat motor . Time Yana dengan Ekyn dah naik i setup cake dalam pinggan pastu naik atas ..ok Yana Happy Birthday..blushing dan tak sangka dia..hahaha

Kitorang lepak bebetul tempat duduk masa kitorang celebrate birthday Intan balik dari Uitm tahun lepas...sebab aku rindu Intan la gila...hahah..makan makan buat video semua..balikk lahh..hahaha





Yang Keluar Huru Hara
Atynaz


No comments:

Post a Comment