Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Wednesday, January 7, 2015

#Arahselatan

Hello mello,pergh tajuk macamkan gempak je..walhalkan pegi Keyel je pun..hahaha well biasalah i kan Ong kampung.com skek :P so biarlah #libaskuku muahahahaha

Sebenarnya tak planned pun nak gi memana sebab ingat kena kerja.Rupanya dah kena berhenti pula.so apa lagi mari panjangkan langkah ke Keyel..muahahaha!!So semalam i beli tiket Ets pastu terus pegi Keyel..!! Bertolak around 4.30 pm dan sampai lebih kurang 6.45 pm!

Sampai-sampai je i solat jamak dulu,pastu round-round dekat Keyel Central tu cari makan..pergh semua fancy fancy..so lastly i pegi makan The Chiken Rice shop aje..!! Then solat jamak lagi alang-alang dah maghrib kan..phewww berjenis i tunggu Aunty Fifa i..hahaha

Then gerak pegi rumah Aunty Fifa,plan asal i nak pergi Times Square.tapi dah Aunty Fifa dok berzikir kata tak best,so plan kensel..pfft so,singgah beli barang skek kat Sogo,pastu balik la rumah Aunty Fifa and menyempat lagi tengok Taare Zamen Par..hahaha..

Itu cerita semalam,now i ada dekat Putrajaya..wehuuuu!!..Pagi eh no so pagi la,lebih kurang pukul 11 i gerak gi Putrajaya rumah Aunty Arie i..!! Naik teksi..ok chill chill.haha pastu ambik Erl pegi Putrajaya..perggh Erl tu last transit Klia..i pulak dah konfius..haha ongkampung kan..so dah sampai Putrajaya,i sempat tanya Pramugari tu,ni Putrajaya eh..beliau jawab ye..cecepat i turun.mengkalau tidak sampai Klia kut..muahaha

Then Aunty Arie ambik kat Stesen Erl,tapau lauk skek,pastu balik lunch..!!Kesimpulannya ong Keyel semua suka TANGGA..pfft berjenis aku nak naik tangga..dah la tinggi..bortingkek tingkek kato urang nogori..Ohya i maybe stay sampai Isnin kut ^_^..


Yang Bercuti Dari Duka
Atynaz


No comments:

Post a Comment