Thursday, December 18, 2014

Update from @mlcloset_ by Elle



Hello mello, lama benar rasa i tak menulis entri.Well biasalah sindrom malas menguasai. Ditambah tambah tambah pulak dengan sekarang musim hujan kan. Kaitan? tak ada hahah ok dah lets pergi ke cerita sebenar a.k.a new update from @mlcloset_.

Pada yang tak tahu @mlcloset_ tu hapa boleh klik @MLCLOSET_ or terus pergi dekat ig @mlcloset_ yang i dah highlight merah dan bukan satu tapi tiga kali. muahahaha!





Ok update kalini i nak promote produk Kekabu by @mlcloset_.So korang boleh baca la detail  dari Kak Elle ya :)

Copy dari FB Kak Elle sendiri :

As salam Hari ni @mlcloset nak kongsi satu produk best giler ⏩ BANTAL KEKABU HOMEMADE BY MANIS yang sememangnya asli dan dijamin terbaik Risau takut kena tipu? Jangan risau kekabu homemade by manis nih original terbaik dari ladang. Kami sendiri pergi memetik di pokok.  

Kekabu homemade by Manis bukan lah kekabu yg di import dari Thailand atau pun Indonesia. Kesemua bahan mentah yang diguna pakai untuk kekabu homemade by Manis adalah asli dari Malaysia.  

Kesemuanya diproses sendiri dari A sampai Z Kekabu homemade by manis telah lama bertapak di Kampar, Perak. Produk kekabu homemade by Manis ni dah menerjah pasaran di Johor, Kelantan dan Selangor Nak tahu apa lagi best? Harga boleh nego sampai jadi beli as long as reasonable bagi pihak Kami  

Baby Set 
#sayajual #sayajualmurah #sayajualkekabu #sayajualkekabuasli #Malaysia #visitmyig 

WA 01126517220 

Wc izma_normaizatul


So boleh terus kontek Kak Elle untuk sebarang urus niaga. I dah bagi nombor kat atas tu kan. Link Ig pun ada so apalagi LETS SHOP.Sesuai untuk dijadikan buah tangan untuk pelbagai acara dan majlis.

Kata empunya insta lagi,gambar kat atas tu cuma design untuk set tilam bayi,so andai kata korang perlukan bantal guling ke bantal lengan ke hapa ke,boleh direct kontek Miss Elle yaa!!

Selamat Shopping :D





WA 01126517220 

Wc izma_normaizatul

Yang Update
Atynaz

No comments:

Post a Comment