Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, December 11, 2014

Thursdate dengan Depa..!

Hello mello,haha since minggu lepas lagi i dah ajak Andak Lan,Mak Mon and Mak Ani pergi Kampar..cumanya exact date tu idakla confirm lagikan..!!haha then tertiba i dapat idea nak prank Ani sebab arini birthday dia.wuu so i katalah kat depa..jomla teman i dating..walhalnya i nak prank Ani.haha..ok jomm..!!

So,pagi pagi tadi Mak Mon wechato i tanya pergi ke tidak Kampar..katanya dia tak dapat pegi..okai i redha..pastu Leha dengan Achik adik dia pun katanya tak jadi ikut sebab plan asal i nak ke Giant sebab i ingat Ani bawak moto and i dengan Lan..sekalinya hampeh depa sumer naik bas..kuntilanak korang..haha!!!

Then i sampai Kampar,menunggu depa..sempat la merayap ke sana ke mari..pastu depa sampai..Sekalinya tertiba ada pulak Mak Mon..oh mai goddd..menjerit i kat situ kut..teruja dan terharu gila..haha...pastu i bagitau la sebenarnya bukan nak dating pun..saja nak pekena Ani..depa pun oke..set!!

Pastu tengok wayang,Soleha nak tengok cerita Orang sebab 2 minggu lepas dia dah tengok kartun Big Hero..ok then lets pilih The Pyramid walaupun i dengan Mak Mon dah tengok.haa padan muka depa..pot pet pot pen..dahla cerita efek kemain..sekali lagi padan muka..silalah menjerit ya..i lagi over..dahla tengok balik tab,pastu dah orang lain menjerit baru i gegeh nak menjerit..haha mujurlah orang tak ramai..hambek la Pyramid korang tu..pfft ngeri shiall..eeee!!

Settle wayang move on to Kfc,i pegi beli cake dulu..sekalinya depa tak muncul muncul..hoii bangang abadi apakah ni..dahla semua items i ada dalam bag Ani..haha pastukan i konfiden je dia satu no ni..kekonon no Lan la..rupanya no Aion Memok..arghh gila i rindu kat dia..sreett haha

Beli kepsi sumer,pastu i naik atas bawak kek..sekalinya i sorang je yang nyanyi..oh ya sekali dengan birthday women yang memang syok sendiri..haha so pakkal kira kitorang berdua je yang nyanyi..haha sakai bukan..lantak situ..pastu bergambar gaya bebas siap berdiri la apa la,depan cermin jangan ceritalahkan...Yang Mak Mon tak menyempat nak balik,sekalinya dia  masuk balik sebab bas dah lepas..bergolek i ketawa.Penyudahnya Solehan and Achik gerak balik sebab langit dah mendung...!!haha so melepaklah kitorang berempat dekat Kfc..

Puas melepak lets gerak pergi stesen bas,ini lagi haru bas dah nak gerak tau pastu sibuk buat cerekarama nak bersalam segala sekali bas tinggal..haha bergolek lagi sekali i cumanya kalini dekat tengah jalan..end up kitorang berempat minum dekat depan Minat sambil makan laksa share 3 orang ditemani air hujan tempias..hahaha!!

Bas Ti sampai,pastu Lan dengan Ani naik,i pun mengada macamkan nak hantar anak pergi Universiti..pesan macamkan hapa je..adalah dalam 15 mint ke 20 minit eh aku membebel dekat tepis bas Ti tu..hahah lenguh lenguh..sharp 6 pm depa gerak..ok set byeee Kecintaan..pastu i larik pegi tengok Mak Mon pulak..ok bas balik Sahom sampai..yeay lega..pastu lambai lambai tak jugak gerak..cheh 6.20 baru gerak kut....haha redah jelah.

Dah pastikan depa semua selamat naik bas,i pun balik la..mandi hujan yang tak seberapa lebat tapi sumpah mencucuk kulit i..sampai rumah berendam air panas.ohh nikmatnya donia..dah byeee


Yang Keluar Date
Atynaz




No comments:

Post a Comment