Tuesday, December 30, 2014

Salam Rabu 141212




Hello mello,Assalamualaikum buat pembaca,haha pembaca lah sangatkan!!ok biarkan isu pembaca ini berlegar dalam kepala empunya blog ini sendiri..lalalalalala :P

Baiklah bersempena hari terakhir di Tahun 2014 ini,i nak minta maaf dengan awak awak semua.I tahu i banyak dosa.!t_t.haha.Diam tak diam,dah habis pun cuti tahun 2014...pfft hahaha

I nak minta  maaf,ampun juga kaki dan tangan,er kad kredit pung boleh la sekali lagi.Banyak kenangan tahun 2014 yang tak boleh i lupakan.Ada yang manis,kelat,masin,pahit dan etc..ehh macam rancangan masak-masak pulak..haha..Thanks la awak semua sebab sudi mewarnai dunia i tahun ini..Hug ketat-ketat (hug perempuan bukan muhrim haram tau) hahaha..Thanks sesangat..i hargai usaha awak awak semua sesangat.. :D I SAYANG AWAK_AWAK SEMUA tau..huu

Banyak benda yang berlaku tahun 2014 ni,i dah pun selamat mengadap SPM,pergi cari kerja,beraya,lesen,lata,jamuan,itu ini..haishh kenangkan balik rasa sebak pulak..ermmm!! apapun hidup mesti diteruskan,semoga berjaya korang..doakan i jugak tau!



Yang ucap Sayonara
Atynaz

No comments:

Post a Comment