Saturday, December 6, 2014

@mlcloset_by Elle



Hello mello,dalam sebulan dua ni i dapat khabar bahawasanya my #divagirl @ kak Elle dah asaskan satu insta shop..hoih,maju kemain walhal dulu selenge je..!!haha ok direct to the point!
                 
Sekali 3 kali i mention ok :




@mlcloset_ @mlcloset_

Information yang i dapat sendiri dari tokeynya,barang yang dijual sentiasa ada features update!!Sekarang ada Punjabi suit untuk special occasion..kut-kut la korang ada hajat nak jadi Kajol ke Rani Mukherjee ke..meh boleh order..item item lain dekat @mlcloset_ ni ada jubah trendy dengan special features.Good news untuk hot mommy terutamanya yang masih breast feeding tu..Jangan risau pasal gaya @mlcloset_ ada penyelesaiannya

Size dari XS sampaila XXL,nak lagi best harga boleh NEGO as long harga tu reasonable bagi pihak @mlcloset_..

Posting Detail :
Monday,Wednesday and Friday #Clothes
Everyday for handbag

Payment Detail :
Boleh jenguk sendiri @mlcloset or contact sendiri @yzmalatiff on insta beliau




Sebarang perkembangan terbaru i akan update dengan segera,tupun bergantung kepada empunya kedai la

Yang Promote
Atynaz


No comments:

Post a Comment