Wednesday, December 3, 2014

Lepaking and Dumb and Dumber to.!

Hello mello,semakin hari semakin MALAS...haha entahlah!!nway malas punya pasal makanya i make it short entri dengan rangkum sekali Dua cerita..cerita semalam dan cerita petang tadi..haha!! ye saya malas..lalalal

Tuesdate :

Hari last SPM through paper ICT..hahaha hazab okeyh i jawab paper tu memain je..hee biarlah..then plan lepas abis ICt which is KAMI da MARDEKA..nak pi Lata Kinjang..tapi tapi laa ni kan musim hujan petang..pfft,terpaksa kensel plan..haha last sekali lepak dekat #capaticorner je..

Kelaskan lepak dekat capaticorner @ mamak tu..joined by Ani Sara Aion Kuno and Tuan Tanah..haha ok both i and Sarah makan capati..yang bertiga tu pulun sungguh makan nasik..hoih haha kebulur bebenar kome ya..haha dah tu ja na cerita untuk cerita semalam

#KhatafSan in #capaticorner Lepaking day yang unplanned punya!! wuu

Wednesdate :

Ok yang ni i lagila sumpah berapi,macam macam hal kut happen..Qausar kong,Rayyan tadek road tax..ko nak suruh i naik apa? bas..cececey jangan harap..penat menunggu sebiji bas tu..hehehe ok please jangan takbur dan riak..

Itu ini gitu gini tepat 1 suku i sampai Cinema..boleh depa x pilih lagi movie..cibs kan!! so ending up dengan DUMD and DUMBLER to..which is asalnya nak tengok Big Heroes..tapi lantak situ..

Then depa kesana kemari,haha i memang tengah sentap kut..so agak moody...biarkanlah..heee!!!pastu tengah i sibuk dekat bookstore,call masuk,whattap masuk,sms masuk..ok fine..bunyinya " kami kat kedai atas buss nie"..haha sakai much..ko tahu nak tergolek i ok..hebat bena Hup Soon kampar sampai letak kedai atas bas..korang pikir river cruise ke..haha  much much

Lunch makan nasi ayam belanja sendiri,pop corn belanja sendiri,air sendiri etc..haha pastu masuk panggung!!

Serius,cerita paling sweet+menyakai gila i pernah tengok..seronok tengok Lynold dengan Harry punya friendship dan macam macam kekalutan yang berlaku depa tempuh..kalau dari segi hiburan sumpah..ketawa i lagi kuat dari sumer orang..hahah siot aku rasa aku je yang ketawa mengilai..

Nak lagi best,ada kaum kaum tu stock letak kaki macamkan tu rumah depa..hoih hoih..haha i boleh terima kalau letak kaki,siap bergoyang lagi bhai..ewah..ko bayangkan dah la satu row tu i sorang..depa sumer berenam pakat duk atas..i..cam bese ar..haha seat depa C datang i,ok i mintak E no 8..curlass..penyudahnya pindah sebelah sayap kiri sebab bengang dengam row D yang macamkan kaki Ogawa tu..hahah

Stock stock movie yang pergh ada scene macam nak mampos i gelak..pastu ada scene sedih terharu ada scene gila babi..penyudahnya haha suka friendship depa...haaa!! gambar? matilah dengan gambar tu..malas nak transfer ai..hmmm

Yang Sedang Pura Pura Gembira
Atynaz


No comments:

Post a Comment