Friday, December 5, 2014

Happy Birthday Naufal..!!

Hello mello,hai Naufal..haha adik debab kesayangan 5pa ni dah 17 ye hari..alololo..!!Entah,i tak pernah tau pun yang kau wujud selama 3 tahun i ada kat SmKak sampaila i masuk kelas Pa..itupun,biasalah i..haha hubungan sesama manusia ni kureng sikit..lalalal..ok dah tu ja mukadimah i..

Semoga jadi anak yang soleh,kawan yang baik,abang dan adik yang baik,cemerlang dalam segala bidang yang kau akan ambik lepas ni..i doakan kau sentiasa berjaya..jangan simpan apa-apa dalam hati tau..biasalah i kan kaki meroyan..haha..#gosokhidung

Teringin nak tengok kau pakai kemeja yang i hadiahkan tu (read: lekas pakai dan selfie pastu pastu three haha)..ok sebut pasal hadiah..sorrylah adik debab..i tadek fulus..baru nak start cari kerja dik..hahaha!!apapun semoga berjaya kau...huhu..thanks sebab dulu pernah jadi kawan whattap i..hahahahahha!!
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir  Nafalisa
Selamat Hari Lahir...


Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Nafalisa
Allah selamatkan kamu..


Debab,sekian thankyou
Yang Wish
Atynaz

No comments:

Post a Comment