Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, November 20, 2014

Thursdate with Kak Liliyana..

Hello mello haha mood rajin mari untuk update blog..heeee rasa macam kaku jari ni nak menulis..padahalkan baru 3 ompek hari doo tak menulis..hahaha

So cerita dia macam ni,i dah lama ajak kak Lili makan Sushi King since dari zaman Trial Spm kut..miahahhaha tapi memasing busy or maybe masatu kami kenal pun so-so je xD so tadelah macam kamceng sangat kan...hahahahah!!!end up kami pergi SK petang tadi..wah i pun terkagum-kagum kejap atas kejayaan i menghasut kak Lili untuk makan SK miahaha berjaya..pandai i hasut orang heee

Totally unplanned one punya,asal plan hari Ahad..membawak ke Sabtu dan akhirnya membawak ke petang tadi..haha bengong.so mentara Mak kak Lili beli belah,i pun makan la dengan kak Lili..haha kata dia bolehla untuk first trial,lenkali nak makan goreng-goreng je..bla-2.haha

Matlamat sebenar kak Lili nak makan tempura,but kami end up dengan Piri-piri Blackpaper chicken set,satu share berdua..itupun kak Lili kata kenyang gila..hahha,and memang nasib semalam atas conveyer tu tadek choice sangat,kak Lili ni bukan pemakan sayur,seaweed and shotonk..so apa boleh buat..lalalalal

Then 4 plate pinggan fhink karrer with air orange yakult and blackcurrent lemon dengan add on cool green tea..haha!!

Total damage Rm 42.75 after 10% diskaun jadi Rm 41.00,so i baki Rm 20.50 kak Lili pun Rm20.50..haha betapa adilnya dunia bila kita saling berkongsi..ehhh!!hahaa dasar..!!

Gerak balik umah settle down and tidur..ok tipu i sibuk dengan Puja semalam..ada 2 pagi i baru nak tidur..aishh Puja menggangu ok!!korban waktu tidur i semalam..miahahha..ok nak selit gambar.


Yang Mendate Haha
Atynaz

No comments:

Post a Comment