Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Monday, November 17, 2014

Terima kasih pada yang WISH :D

Hello mello,yeay i dah genap 17 tahun semalam..(read : masa i tulis entri ni maknanyakan i dah 17 tahun sehari lah ye..gosok hidung haha)..so,entri ni i uppkan untuk insan-insan yang sudi wish birthday i semalam :D sebab tak ramai i (read : sedih sangat haha ngoi) buat update..wahahah THANKS AWOK MER :D

Asyik wish birthday orang je kan..meh close up skit sapa yang sudi wish birthday i xD haha!!

Photo by #CikguShahrul (read:nampak bena i ni ganas sampai disuruh keep calm bahaha)

Paling Awal wish my sister Mya Auni @ Mak Mok dkt fb..pastu Mummy i dkt whattap.!!haha see betapa zaman terknologi tu berlaku hahah xD

Thanks juga buat :

Wish dari Fb :D 

Ally Rahim :)
Ana Mardhiah :)
Nurhidayu Jasni :)
Teacher Sharmila :)
Dakencem :)
Tuan pengetua :)
M.Faridzuan Majid :)
Lia Momay :)
Lieza Julieza :)
Nur Zala Zila :)
Omar Muhammad :)
Arie Bakir :)
Hafizah Yahya :)
Sally Yap Brp :)
Udie Joe :)

Wish dari Wechat :)
Yasrul Yahya
Ku No
Naufal
Eizlan Shah

Wish Dari Whattap :)
Aion Z
Jastina
Nurul Izzati
Aunty Fifa

Wish Dari Sms pakej Call :
Nurani 

And last sekali

Wish dari mulut *haha boleh gitu*

Soleha 
Intan 
Kalai
Koshi
Amutha
Amam
Syu
Aeyn Jue
Intan
Manisha
Liyana
Ekyn Kamal
and i dah lupa siapa tapi apapun thanks yar..hahah!!

Semalam ada tusyen Akaun lepastu boleh depa pakat dok wish..Soleha siap buat video lagi..haha malu i..Yang Kak Lia,jumpa tengah pasar pun boleh wish..i dah segan segan tutup muka sebab malu..kak Jas lagi la..tak tahu semalam birthday i..lepas dia tahu kejar i sambil nyanyi..haha malu tau 

Boleh gitu,main list je sapa yang wish..nampak bena i ni tak popular bahaha!!nway thanks again sebab wish :D #terasadirikubegituberharga tau haha!!

Yang Tua Berterima Kasih :)
Atynaz

p/s kalau ada yang wish tapi i tak mention,thanks a lot awok..ingat lagi ke i ni haha..sayang ketat-ketat

1 comment:

  1. happy belated 17th birthday, amir...
    sorry lambat wish:-))

    ReplyDelete