Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Sunday, November 30, 2014

Sundate.!

Hello mello,kejap dah masuk December ek..hahah sah ni entri peram..acaner pemalas lipas adalah sangat sangat menguasai diri *motip lipas jadi mangsa* haha entahlah!!nway nak cerita pasal Date *sangat* on 23/11/14 lepas..kejikan baru harini nak update..wehuu!! 1 December mali mali..!!haha

Plan asal kan i nak ke Kerayong okeyh!!tapi tapi ada pulak yang mengajak ke Ipoh..haha ok then..gi la Ipoh..pegi mana Kinta City..buat apa? pusing pusing pusing pusing!!haha hikmah dia i dapat sambar novel Rengsa yang dah berzaman i carik..muahaha itu ja!

Lepastu pusing pusing pusing pusing pusing lagi dalam Kinta City..apak la i kan bukannya berduit!!kejadah apa nak shopping kan..ngeeee,selalunya i pergi Kerayong aje..standart la orang semekin hene dena cam i  ni..marhaen la katakan..puih hhahahaha!!!

Then,had our makan lunch at 5.30 pm in Black Canyon Kinta City Ipoh..ok serius Thai Green Curry dia sedap and spicy dia secukup rasa..tapi servis bapak la.x la lama sangat tapi,untuk i yang belum makan hapah pun dari pagi ni kira lama la juga..haaa!! pastu i try Aunti Anne's pretzel...

Singgah Angsana Mall @ Greentown Mall dengan motip..ntahla i ikut je..hahah solat kat situ..pastu i nampak Takoyaki..ok rembat..wehhuuu!!

Tatau motip sebenar i pegi dolan-dolan nang Ipoh..hahah..gambar banyak,cumanya malas nak tepek..kbyee

Yang Pening
Atynaz

p/s : kerayong means Karoke Wayang..haha donno mana datang kerayong tu..sukahtilahkan!!

No comments:

Post a Comment